Wednesday, April 14

final exam kembali lagi



sekarang nie minggu exam da nak bermula tuk sume plajar ipta ipta kat mesia nie....WHAT? exam?ahahah ye FINAL EXAM.....




tp ape yang aku tau exam aku start pd 17.4 hingga 24.4..
mula2 lg da dpt 2 paper skali gus..pg dan ptg....haiya pening la aku...
last paper aku plak quantitative yang xpenah aku nak paham
aku slow sgt ke or lect aku terlebey laju?
aku pun xtau lar...


confusing aku dibuatnyer...

selama aku study kat UPM nie...cehh...mcm da bertahun..pdhal br sem 2....eheheh...ye lar dr pengalaman sem lepas aku x sempat pun nak rasa study week tue...tp sem nie aku merasa
yer mmg aku merasa..tp bahana nye aku x study pape....
killer subject aku quantitative dan juga economy....
gosh....aku sesak memikirkan nye....
padahal kan salah aku.....aku mcm xde kesedaran dengan ape belaku sem lepas...
sem lepas pointer aku agak teruk but still 3 above ok la...
tp aku riso sem nie....ye r kan da mula kira cgpa...gosh...my mom da bg harapan skit kat aku
dia kata koleh leh nak cgpa 3 n above....

perbualan antara anak branak:::

mama : ko exam bile anis?
aku : erm sabtu nie start till sabtu depan...
mama : ko wat la elok2 angah....klo leh biar la cgpa tue 3 ke atas...sedap sikit la tgk sijil tue..
aku : ...... (xdpt berkata-kata)tp dlm ati aku ckp(ntah la..cam sem nie drop je)
mama :belajar la elok2..nie x..ko asik main je....bkn x bg nak enjoy...enjoy je la..tp time study tue ko study la..bkn senang nak dapat peluang nie....ko dpt peluang study nie wat elok2..nati ko gak la senang...
aku : aku da mula ngantuk ( bertapa neraka nya aku) hihihi

* aku trus belah je....masok bilik err gua aku balik mcm biasa...bertapa dlm gua kesayangan aku nie...


heheheh..pk kan balek mmg btol ape mak aku ckp....skrg nak sambung study mmg da susah..peluang yang ade nie xpatot aku sia2 kan..tp apa daya...mmg aku penat..ye..AKU PENAT..
dr tadika sampai la degree...non stop beb...stop 6 bln tue pun sebb mmg result spm dpt lambat if dpt sbulan lepas tue...sah2 trys sambung..lepas aku dpt diploma trus aku sambung degree...cuti pun sbulan gak..haish....otak tepu tepu dgn isi kandungan...

bukan aku x bersyukur,,,,,aku bersyukur tp aku penat...
tp nie la aku nak dr dulu kan..
sekurang2nya ijazah dalam tgn....yang lawaknye la kan...dalam penat2 aku nie
ade hati lagi nak amik master...cehhh
anis..ani...jauh sungguh permikiran ko kan..
tp xpe..aku akan usaha kan gak...yeah
cayok2 anis...
cayok...

neway ..aku ucapkan





1 ,000 yang sedang blur:

myfuzzyworld said...

Salam Miss Blurry,

Come n join my survey on Important Criteria for Blog Evaluation.

Please visit my blog for more info.

TQ.

>>all d'best for your exam.