Sunday, July 4

naik minyak

giant mall




semalam masa tengah jalan2 kat giant mall, aku ternampak kedai handphone, phone semua cantik2, ada apek datang senyum2, aku buat tak tahu aje, tapi dia senyum lagi. aku tak tahan di goda, last2 aku blah dari kedai tu,


aku ronda2 dalam giant pulak, menarik!! banyak perubahan, dan aku paling suka masuk giant bila weekand sebab nya aku boleh makan sample2 yang diorg masak, thanx !! kenyang aku malam tadi, save duit dinner, ahahahah


errkkkkk alhamdulillah




then aku singgah balik kedai handphone tadi sebabnya aku ada tertarik dengan satu handphone nie,aku tgk wallet, hurm banyak gila duit 1 sen, aku flashback account bank plak, hurm banyak nya angka 0 dalam tue, puas la jugak aku fikir macam nak buat, alih2 ada makcik nie golojoh tolak troli, langgar aku, minyak masak tumpah dekat aku,


dengan sengaja nya aku terkena kenan minyak cap buruh tue, aku bertukar menjadi panda bear, gila ganas !! aku tunjuk taring aku kat tokey kedai HP tue, aku marah2 kat dia sebab tadi aku cuba menperdaya dia dengan buat muka chomel supaya dapat HP free, tapi dia buat bodo, aku maki2, dia lawan balik, fuh sungguh drama melayu time tue, orang sekeliling tak berani nak tahan aku dengan apek tue, diorg mampu tengok saja, dah lawan2 mulut dengan apek, dia still tak nak bagi HP tue, last2 aku campak calculator buruk dia kat kedai sebelah, padan muka!!!


aku blah, tanpa disuruh pun, orang2 yang tengok aku bergado dengan apek tadi semua ketepi, sebab takutkan aku, aku ganas gila time tue, tetiba aku nampak pulak ATM dekat dengan kedai tadi, aku terus saje rompak, dengan muka gaya ala2 shah rukh khan aku buat kerja dengan terhegeh2 nya rompak ATM tu, sorang pun tak berani buat pape kat aku, sebab aku dah tunjuk gigi taring aku kat diorg, diorg takut, ade sampai terkencing2.
ahahahah....hebat tak?


"tolong jangan apa-apa kan aku"


da habis aku rompak ATM, aku pergi balik kedai HP tue, aku tunjuk duit not kaler biru sebanyak 500 keping, nah amik, dengan aku pun tak leh nego, macam ni la ko apek,,,,apek tue dengan muka ala2 jamban, bagi la handphone yang aku berkenan tue,


aku terus je balik, mengadu kat emak aku, mak aku marah2...sebab rompak ATM, aku senyap lagi,, mak aku marah lagi sebab aku keluarkan ilmu batin depan orang ramai, aku senyum bangga, sudah penat mak aku bebel, alih2 dia cakap


" kenapa rompak 1 saja?lenkali rompak 2...."


aku pelik, aku tgk lagi mak aku sambey cakap


" hah?"


"besok pergi rompak lagi , amik lagi satu untuk mama, jangan lupa sim kad sekali dan topup"


aku dengan terpinga2 pun jawab la


"ok"




nota kaki dan tangan :


1. esok jangan lupa tengok berita utama, ada muka panda bear rompak ATM dengan slumbernya


2. jangan kencing di merata-rata tempat


3. bila jalan2 sila bawak duit dengan secukupnya.




*************
FULL STOP






missblurry

4 ,000 yang sedang blur:

Randy said...

jangan kencing di merata2 tempat? ko marah sampai terkencing ke? haha

misSbLurRy said...

randy,

bukan aku giler....
org yang membaca...wakakak

neo suka sos said...

ko angkat fon pe yob?

misSbLurRy said...

neo,

SE c510.....eheheheh
lama punya..