Tuesday, February 14

final year of college life #15 - semester 6

hello guys, im back, well aku dah lama tak update entry, hidup aku sepi je kebelakangan ni, agak sadis kan bunyi nya?ahahahah...

well hari ini semua rakyat UPM tengah pening nak daftar subject, ada yang pening fikir kredit terlebih lah, kredit terkurang lah, tak tahu subject mana yang ok, rebut lecturer and so on, 

well kes aku agak erm macam sudah boleh selesai lah kot nya, aku terpaksa drop subject yang aku idamkan dari semester 1, kekangan kewangan punca nya dan aku tak nak paksa diri yang boleh buat aku gila suatu hari nanti, agak terkilan tapi nak buat macamane kan,

tapi tak apa lah,bukan rezeki mungkin habis belajar aku boleh buat hobi sendiri,siapa tahu kan..so ni lah jadual aku buat sementara waktu ni,harap-harap boleh confirmkan,amin..

semoga perjalanan semester 6 aku dipermudahkan, amin...

*yeah,aku amik cak lempong untuk curriculum aku,nak cukupkan jam kredit 

****************************
FULL STOP
missblurry

2 ,000 yang sedang blur:

Edzlin said...

Amin...

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

jadual agak lengang en