Thursday, August 4

jiwang ;)



wakakak, status yang sangat tak boleh blah di pagi hari, dah lah suasana mendung-mendung je, rasa macam romantik pulak bila buat macam gitu, heeeee


well sebenarnya, aku layan cerita cinta untuk ain, si que haidar dengan nabila huda yang belakon,rasa macam romantik gila aku tengok si que nie, dan membuat aku suka dengan dia, yes aku rindu dengan lakonan dia wat yang aku bengang + marah+ sedih + romantik, hurm..


secara jujurnya, aku admit yang aku jarang sangat ucapkan kata-kata tue kat orang, aku sendiri tak tahu, selagi bukan dari hati aku yang nak cakap ayat tue, selagi tue aku tak kan ucap, ego kah aku?entah lah, mungkin aku tak pandai berpura-pura or tak pandai ambil hati orang  but what for kan if kita ucap tapi hanya dibibir saja, hipokrit dengan perasaan sendiri...


but once dah terucap dari bibir aku, maka i mean it, really mean it, so appreciate that coz its to0 hard for me to spell out that word ;)..kih kih kih...ops terlebih pula ini entry,


now aku nak merayap blog orang, sorry yer aku jarang update sekarang and jarang terjah blog korang coz my orked lappy dah dipinjam oleh si taro..sob sob

***********************************
                                            FULL STOP

missblurry

5 ,000 yang sedang blur:

qhaizaa said...

ucap "I LOVE U" senang...
nk ucap "sy cintakan awk" cukup susah...huhuhu...;)

Dreamer said...

susah nak berterus-terang sebab takut bertepuk sebelah tangan. Kang malu sendiri plak.. huuu~ T.T

halila Ibrahim said...

I love u ... banyak makna tu...

BTW .. salam kenal ye..

missgee said...

Owhhh..
Kira masih dalam golongan
romantik gak tue even
tak reti nak mengucapkannya :)

Saiazuan said...

que bkl kembali dgn filem rock oh~