Thursday, August 25

selamat hari raya




hey everyone, sorry lambat sangat aku update blog, well aku kene tolong mak aku memasak...hihiih bunyi macam ape je kan...blurry yang ganas macam monster nie memasak...haaa tue lah bakat terlindungan yang semula jadi ada kat diri aku...ahahhaha err ade keriakkan pulak kat situ...sebenarnya mak aku dapat rezeki lebih, orang order untuk moreh, so aku yang ada kat rumah nie aku lah yang tolong....

so macamane dengan persiapan raya korang?aku macam biasa, simple as i can, seriously, kalau adik and akak aku tak belikan kain, confirm aku ada sepasang je baju kurung, tahun nie advance ada tiga pasang, tapi sah2 aku pakai sekali je untuk tahun nie...ngeeee


well start esok ramai orang mula balik kampung, so mana yang memandu, make sure kenderaan anda sihat walaufiat, memanglah kalau nak rosak tue tetap rosak tapi benda boleh di elak baik dielak kan, betul tak? selain daripada kereta, pemandu sendiri kene cukup tidur ingat bukan kamu je dalam kereta tue dan bukan kamu je yang ada ats jalan tue, jangan terlalu penting diri sendiri...kamu tersangkut dalam jam, orang lain pun sama...

tahun nie, macam biasalah, aku balik melaka untuk seminggu, yer sangat lama dan rumah tue tak ada ape-apa, seriously, ada TV tapi takleh guna sebab tak ada arial, korang tak percaya nanti aku snap rumah tue, yang mampu aku buat adalah layan laptop tanpa internet yang ada cuma game dan movie...brrrrrr

well malas panjang lebar, merepek merapu.....aku stop sampai sini dulu, oh yeah, kepada bakal student, sila jaga diri anda, baru nak belajar tak nak lah ade yang cedera parah pulak kan...hati-hati...dan aku ucapkan selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir dan batin, andai aku ada buat kamu semua terasa, sakit hati dan segalanya maafkan aku....

****************************************
FULL STOP

missblurry

4 ,000 yang sedang blur:

hidayah ruslan said...

kau melaka kat mane? dtg kg aku lar. heee :)

nelly said...

selamat hari raya!!

edzlin007 said...

Selamat Hari Raya! Maaf Zahir Batin :)

MiZi said...

selamat hari raya.. hek3

http://www.contengcorner.com/2011/09/korban-demi-dia.html