Friday, September 9

bilik 546


haaa, macam? dah try buat coconut shake?eheheh ahrap2 menjadi lah, siapa yang tak pernah rasa air tue, memang dia rasa ala-ala macam minum santan, berlemak,,,ahahah,,tapi sodap!!

nak jadikan cerita, semalam aku pergi kolej, nak hantar barang lah konon nya, al-maklum lah, aku baru pindah kolej baru, so mana tau procedure diorang macamana memandangkan diorang tue kolej swasta so sisyem dia berlainan dengan kolej lain.

aku budget boleh dapat kunci awal, tapi memang kawan aku dah sound kata 10 hb baru boleh dapat kunci, tapi if datang awal kena sewa bilik, alright, aku tak kisah, bila sampai je kat kolej sekali akak tue kata kunci tak boleh ambil, nak sewa bilik pun tak boleh...grrrrrr


nak tak nak kene tunggu kawan lagi sorang, sebabnya dia ade kunci duplicate,kecewa je rasa nya, sebab aku malas nak basuh or bersih-bersih bilik tue ari ahad, ahad nie quite busy sikit, adeyh..kalau korang perasan kat pintu bilik aku ada something, dan korang faham tak dengan something tue?yes!! banyak kerja aku kena buat kene cuci betul-betul bilik ni...arggg
kenapa lah diorang pergi campur je bilik tue, tetapkan lah bumiputra dengan non bumi, susah lah, kita tak tahu apa yang dia buat dalam bilik tue,tak pasal-pasal kerja jadi makin banyak, gosh, nasib lah barang aku dua tiga ketul je...



tengah banyak-banyak fikir tu, tetiba aku pandang atas dan aku nampak benda yang leh gembirakan aku selama ni, aku takut je level aku bermasalah dengan wifi coz kawan aku ada masalah dengan wifi kat bilik dia..dan aku bernasib baik sebab nya modem wifi betul-betul depan bilik, muahahah, korang jangan pelik if aku sentiasa online yer?? hihi, gumbira hati den, fuh alhamdulillah...

nampak nya, hari ahad nie banyak lah benda aku kena buat, fuh hari yang memenatkan ni...arggg malas nya!!

*********************************
FULL STOP

missblurry

1 ,000 yang sedang blur:

edzlin007 said...

Wifi depan mata itulah berita paling baik sekali hehe