Thursday, September 22

takziah

mohammad fashriq emir

26 ogos 1992 - 22 septeber 2011

al-fatihah 


takziah buat keluarga uncle naseem, semoga arwah ditempatkan dengan orang2 yang beriman,

actually dah lama aku nak update pasal kawan aku sorang nie, tapi tangguh sebab tak ada masa, dan pagi tadi adik aku sms mengatakan acik dah tak ada,...

achik, serious aku terkejut masa adik aku sms, dia kata, akak kau farina yang call, aku sedih chik, even kita jarang lepak tapi kau membesar depan mata aku, masa aku datang tengok kau chik, aku sedih, kau terlantar atas katil, nafas kau kuat cik,aku nak nangis tapi aku kuatkan hati aku...

semua nie dah ketentuan ilahi, aku nak kau tahu, geng2 kelana jaya tetap ingat kau sampai bila-bila,dua hari lepas aku mimpi kau chik, kau sihat, aku datang rumah kau, time tue muka kau ceria,kau senyum je...tak sangka kau datang dalam mimpi aku untuk mengatakan kau akan pergi,....

: '(

****************************

FULL STOP

missblurry

2 ,000 yang sedang blur:

edzlin007 said...

Salam Takziah. Al-Fatihah.

dearmycandelier said...

salam, boleh saya tau, arwah meninggal sebab apa ye?