Friday, January 13

final year of college life #14- tamat semester 5

alhamdulillah, berakhirnya segala urusan di semester 5 aku tepat pukul 10.30 pagi pada 12 january 2012. yes, itu adalah paper terakhir untuk semester ini.fuh sememangnya penat, penat baca segala nota...

ada yang nota sikit tapi sekali keluar exam, nah kau, segala macam dan pelik-pelik soalan keluar, ada pula nota kemain lagi panjang tebal nya 1 garisan kat jari korang tue, tapi bila exam. alahai,kencing adik aku lagi banyak eh!

tapi tak kisah lah, semua tue dah berlalu pun, memang jammed otak aku, now cuti sebulan aku nak rest cukup-cukup before aku kerjakan otak aku dengan segala macam dan perangai manusia di sekeliling aku.

well bila aku sudah start cuti,so faham-faham ajer lah kerja aku kat rumah apa dia kan, kalau tak keluar makan, sah2 aku melayan otak akak aku si tora tue main masak-masak, before this ada aku makan makanan yang aku belum cuba, dan akan datang or next entry i will story about that okeyh, see yah

************************************
FULL STOP





missblurry

4 ,000 yang sedang blur:

digital clock said...

BESTNYEEEE! jeles neeh. selamat bercuti dan update entry masak2 tu tau.aku suka baca. ;D

Nelly The Strange said...

best lah dia ya .. hehehe

misSbLurRy said...

digital clock,

ahahah aku akan bagi resepi untuk entry akan dtg

misSbLurRy said...

nelly the strange,

baru 2 ari cuti aku dah mula bosan