Sunday, January 8

pengajaran untuk ku

well semenjak dia menjak nie banyak pengajaran aku dapat, baik dan buruk,semua ada,semakin hari semakin mengajar aku erti kesabaran,entah lah,aku sendiri tak tahu mana satu aku nak cerita or langsung tak payah cerita...

by the way, aku sudah beli handphone baru,handphone cikai sajork, ye lah aku sayang no maxis eventho aku jarang guna sangat sekarang nie, main handphone aku sekarang ni adalah celcom je.tapi sebabkan no maxis itu aku guna since form 4,so macamana keadaan sekali pun aku tak akan tukar no tue..;D, for those ada no maxis aku,sila simpan sampai akhir hayat okeyh.

pengajaran aku dapat adalah, bila naik motor,tolonglah simpan handphone dalam beg,sebabnya malang tak berbau dan aku pun taknak mendoakan atau minta benda2 buruk,cumanya untuk peringatan, tujuan nya,andai kata tergolek tengah jalan,insyAllah handphone korang selamat lagi,dan handphone sangat penting untuk calling sesiapa sahaj bila berlaku kemalangan kan? kalau letak dalam poket,peratus untuk handphone pecah adalah 80%,cayo lah cakap den!

another thing is ermm tak apa lah,mungkin terlalu sensitif bagi aku, biarlah aku telan sendiri apa yang aku alami,apa yang aku rasai,sahabat, bertenanglah  dan bersabar lah, suatu hari nanti, ia pasti milik kita,dan mereka diluar sana, terima kasih sebab buka kan mata aku yang selalu alpa,selalu tidur, terima kasih sekali lagi kerana kejutkan aku dari mimpi di siang hari.

maafkan aku,andai aku selalu buat kalian terasa, buat kalian sakit hati dengan perilaku dan kata-kataku, memang kekadang bahasa aku pedas, namun jauh sudut hati aku ada yang tersirat disebalik kejadian,mungkin cara ku yang terlalu jujur dengan kata-kata tanpa sempadan.

maafkan aku yang hina ini...

***********************************
FULL STOP

missblurry

1 ,000 yang sedang blur:

Nelly The Strange said...

buang yang keruh , ambil yang jernih .^__^