Wednesday, January 25

result sudah keluar

entry kali ini sememangnya pendek sahaja...
aku just nak bagi tahu, warga UPM.
anda sudah boleh tengok result anda.
macam biasa lah kan, just CGPA je yang update
pergi ke myregister then simulasi...

yang buat aku sesak nafas,
fakulti aku belum update lagi...
waduh,tension mak....
for those yang dah dapat tengok CGPA
congrate siapa yang naik resultnya,
yang jatuh terjunam,masih sempat nak recovery balik

mari sama-sama kita menunggu result itu...
pfffttttt

**************
FULL STOP
missblurry

5 ,000 yang sedang blur:

najwa's said...

hehe gudluck!

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

huhu zuan bru cuti.. memang xambek tau pasal result :D

anyway goodluck :D

shazika said...

goodluck dear :)

Cik tikah said...

all the best. mesti result gmpak kan :)

noa said...

bia aku teka:
cgpa ko jatuh 0.0004 kan
betul tak? betul tak?

well aku tau aku hebat lalallala :p