Thursday, December 22

chef blurry #4 - suguti bolognese

heee dah lama aku tak main masak-masak kan,cuti semester baru-baru nie pun aku tak masak-masak sangat..now aku mulakan balik even menu aku biasa je hari ini.




yes suguti bolognese, err actually suguti tue spaghetti,makcik aku nie advance sangat, bantai panggil suguti masa ktorg masak kat kampung dulu,langsung melekat dengan aku dan adik beradik aku.

well macam aku cakap tadi sangat simple,dan semua orang boleh buat,tapi saja je aku bagi korang tergeliur,hihihihi,nikmatilah suguti ini yeah..


*kalau nak mee dia tak nak melekat bila sejuk, lepas je rebus mee tue,terus je basuh sampai hilang panas mee tue,nescaya tidak akan melekat lagi,:D 


*************************
FULL STOP
missblurry

3 ,000 yang sedang blur:

Miss Nadya said...

sedapnyer...nyummy..:)
nk resepi..:)

p/s :: ntah lah nad tak tahu kenapa budak tu nk dengki..:(

cerita best said...

wou sdp nya

digital clock said...

telan liur dua kali. adeh