Friday, December 23

the street cafe


hari ini aku temankan adik aku si taro pergi beli belah, sekali dah sampai ke sunway pyramid langsung tak shopping, window shopping je, ceh!wat penat je, tapi tak kisah lah,atleast tak la boring sangat duduk rumah.

memandangkan tujuan aku balik rumah pun nak rest otak,so sesekali jejak pyramid pun syok jugak, aku boleh kira berapa kali je aku jejak situ, makin lama makin malas nak keluar jenjalan tempat macam gini if tak ada bende nak dibeli, aku sendiri tak tahu kenapa, tapi bagus juga,jimat duit aku..ehehhe

ok back to the topic, aku nak cerita hal restaurant nie the street cafe,aku pasti dan yakin ramai dah tau kan restaurant ni, lagi-lagi peminat hardcore korea, for sure sudah jejak,well street cafe ni,since aku diploma kot,kawan aku promote,tapi seriously aku tak pernah jumpa.

entah macamane aku search internet pasal korea, keluar lah pasal cafe ni,kebetulan aku memang nak ke sunway pyramid,so dengan semangat aku cari juga kedai ni,dan jumpa,agak tersorok ke belakang juga la,that why aku tak pernah nampak sebab aku tak lalu kawasan tue, dia dekat area asian avenue,dan kena menghala ke tepi yang boleh tengok sunway lagoon,dia dekat area2 situ, kecik je kedai nya.


disebabkan firasat aku pasal makanan agak tinggi kuasa nya, so aku pun mencuba benda yang ringan2 je,sebab dah kenyang tibai suguti kat rumah, aku beli chicken stick spicy BBQ,dan adik aku pula chicken stick korean bbq, tengok dari gambar and display memang nampak sedap.


bila sampai, dan rasa, erm rasa agak pelik sos dia tapi memang sedap dan sos tue buat perasaan nak tambah lagi, ke dia jampi?ahahah,ni akak aku baru balik dan dia kata cafe tue memang sedap makan, so aku pun syor korang untuk pergi mencuba makanan korea disitu, dan di jamin halal sebab ada tanda halal, harga not bad, 


selamat mecuba....

************************************
FULL STOP
missblurry

1 ,000 yang sedang blur:

digital clock said...

ftt.. mmg nampak sedap. kalau dapat pegi sane mmg kene try neeh! xD