Monday, June 13

novel promoter !!



sorry guys, dah lama aku tak update entry, aku sekarang dah bekerjaya,tue yang tak dapat nak update blog...fuh penat sungguh...maklum lah dah almost 2 tahun aku x kerjakan otot2 aku nie...

alhamdulillah, rezeki aku dapat kerja tue, well aku kerja jual novel keluaran creative enterprise sdn bhd, siapa yang kaki novel sure tau,senang je kerja aku, just promote je novel-novel yang ada..eheheh...nasib juga lah aku agak kaki novel...tapi banyak juga nak kene baca lagi..fuh, ulat novel lah aku cuti kali nie...



minggu nie aku cuti hari jumaat, then minggu depan boleh lah kot aku wat OT, dari duk rumah baik kerja, bukan lama, tapi memikirkan kepenatan melampau2 menunggu customer, macam tak mampu je pulak....

best kerja nie, leh usha perangai pelik2 kat tempat kerja, BTW, aku kerja kat giant, kiosk je la makna nye..kecik je kedai aku, contohnya, aku baru kerja 3 hari, aku dah boleh nampak security guard yang sangat dedikasi, serious, setiaporang masuk ke dalam giant, dia usha setiap inci, yang bawak plastik dia akan tahan...



yang paling aku respect, kalau ada customer bengang dengan giant, dia senyum je, tenang je, suruh pergi service counter, cool beb, tapi paling habat penah aku tengok, security guard dari nepal kot ke vietnam, entah la, suka sangat menggaru tut beliau, dang!! kot gatal pun tak macam gatal, tapi agak-agaklah, obvious kot, opssss aku betul-betul usha saja apa perilaku beliau....ahahahah

macam-macam aku boleh tengok, aish...manusia manusia, kekadang dunia lakonan mu sangat unik yang boleh membuatkan aku terhibur...

* tolong jangan tanya novel KASIH YANG SUCI, itu alaf 21 ok!!! hebat betul penangan nora elena kan??

**********************
FULL STOP
missblurry

6 ,000 yang sedang blur:

missgee said...

Errrrrr..
baru nak tanya pasal novel tue. :P

P/s: Selamat menjadi Pekerja :)

Amiey White said...

aku suka melepak tgk orang gak . btw nanti take picture dia . kita buat bang bang bom hahaha

misSbLurRy said...

missgee,

wahahahah....maap, saya x jual...and x silap aku da xde da pon..tp xtau r klo dia reprint balik kan

misSbLurRy said...

amiey white,

hahahah tue pix yg dok tercongok kat gate..dia lah tue...ahahahah

.digital kelok said...

wohoo..dah berkerjaya.. kumpul duit beli kete! hahah

dangg punye nepal@ vietnam guard!hahaha..

saiazuan said...

hmm x minat bca novel.. huhu