Wednesday, July 20

merapu meraban #1

masuk hari nie dah genap 20 hari aku duduk rumah, eh seronok gila lah, serious owh,kalau korang tak percaya kata-kata azimat aku ni, cuba try test, tengok sendiri bertapa heaven duduk kat rumah tanpa buat apa2 sekali pun,fuh heaven!!


heaven nya rasa macam nak menangis je, sebab aku rasa bakal kot wayar-wayar dalam otak nie tercabut,lagi-lagi wayar jenama bosan, bakal wat demokrasi jalanan, ahahahah,...gilak boring dowh, tapi tak apa lah, duit aku pun tak abis, kalau merayap kang beribu pulak aku abis...eheheh..

well issue gaji aku belum selesai, tapi tak apa, aku malas nak berbicara lagi, family aku pun dah tak tanya, malas dah kot nak tanya,...hal kerja?belum nampak diorang nak hire tapi tak apa aku round lagi kot diorang nak pakai untuk promosi sebulan sempena nak raya kan...

sedar tak sedar kita kembali bertemu bulan ramadhan yang mulia, yeah!! aku tak sabar nak puasa, nak menikmati bulan yang cukup indah bagi aku, tenang je rasanya...dan kali nie aku puasa dengan family, ngeee, syok nya dapat makan ramai2 except adik aku si taro, dia balik weekend je...harap harap this year aku puasa penuh, almost 4 tahun dah aku puasa penuh, kalau tinggal pun sehari dua, hihihi jangan jeles...

hah, ada tak makcik-makcik, pakcik pakcik nak pakai orang untuk meniaga kat bazar?kalau ada hire lah saya pakcik...;),bazar belakang rumah saya je pakcik, so saya akan jadi pekerja cemerlang punya, tepat pukul 3 saya dah pacak khemah, eheheh,damn!! aku rindu laksam....ahahha ok tak de motif..

aku baru lepas buat mini proposal untuk geng aku pergi melancong, yup kami akan pergi ke gunung fuji genting,cost nya pun tak banyak, dan tentatif pun ok lah, ahahah hope jadi and boleh berjimba lagi...aku rasa aku salah course lah, patutnya amik course tourism, sebabnya bab travel nie serah je kat aku, confirm gerak punya,benda aku minatkan, so boleh lah arrange, eheheh

well aku stop sini,sebabnya nie entri merapu meraban dikala kesunyian,bye ;)
*********************************
FULL STOP

missblurry

2 ,000 yang sedang blur:

saiazuan said...

hehe bosan an dok umah? dah 2 bln lbh dok umah xwat pape..

waa.. mnat jln2 ek.. msti expert ni..hehe

http://eleventx.blogspot.com/2011/07/aku-seorang-blogger.html

missgee said...

Wah!! Mau melancong??
mesti seronok pegi ngan
kawan2.. :)