Thursday, July 28

mari sarapan #2


yeaaahaaa aku kembali lagi,,wooppss, morning all, bangun lah beb, hirup udara segar di pagi hari memang lapang dada, teringat pulak pagi-pagi buta pergi lawat ladang lembu kat sabah dulu...tenang betul dengan suasana dia..tak percaya cuba bangun pagi-pagi then lepak kat tengah padang, confirm tenang..

well malas nak bebel panjang, seperti yang aku janjikan, aku punya menu sarapan hari nie, fuh western siot, hahahha tapi puas walaupun tak sepuas makan maggie 2 hari lepas...owh semalam den makan nasi lemak je, tue pun makan tengah hari dah...

hari ni menu den scramble egg, baked bean,dan sosej..bunyi macam simple tapi memang menyelerakan..ehehhe scramble egg tue aku dah habis masak, then letak sikit madu, bagi rasa manis2..sosej tue cuma rebus macam biasa je..baked bean pulak sah-sah beli kat giant, muahahah 


dekat sosej tue sebenar nya aku nak letak thousand island, tapi dah habis pulak, so aku godek peti ais nampak lah sos mayonis untuk salad, tanpa fikir panjang aku ambil and tuang..memang layan kan je lah...kalau dah makan pun western so minum pun kene western juga, air kali nie tak pernah aku buat seumur hidup aku, aku rembat air fresh oren bapak aku, 

rembat tak jadi masalah, masalahnya, aku minum air buah di pagi hari, yeah...aku memang manusia tak reti minum air buah, kodial boleh kalau buah, sorry, tekak den memang tak mampu nak telan tapi pagi tadi boleh pulak, maybe sebab lapar kot,maklum lah semalam makan nasi lemak je, then langsung tak sentuh pape makanan dah..eheheh

so kawan-kawan, lets sarapan pagi,nikmati rezeki pagi anda dengan penuh kesyukuran, ;) untuk esok lusa, aku tak fikir lagi makan apa, tunggu lah dua tiga jam kot terfikir makan benda pelik-pelik, nanti aku kongsi lagi ok...charlow

*sos mayonis salad sangat tak sedap untuk dimakan dengan sosej, harap maklum

*****************************
FULL STOP

missblurry

5 ,000 yang sedang blur:

eddy syrol said...

sedap....!!

jom terjah



BACA DAN CLICK TAU



CERITA SARANG JERUNG

hidayah ruslan said...

wah..
kemain western!
huahaha!!

amna said...

sedapnya scramble egg. kalau campur bawang sikit n lada hitam mesti sedap ^^
p/s:minum freshoren b4 gosok gigi baru best ^^

alongxp said...

waaaa....ari 1st puasa,leh lak ada entri makan...waaa... lapaaa....

.digital kelok said...

aku suka sarapan #1 sebab gamba tu macam ko cicah biskut kat megi..haha.. serius ak macam.. tekejut jap..

aniwei, selamat berpuasa kepda blurry seisi keluargaa.. :)