Sunday, October 30

final year of college life #5 - cuti pun dah habis

hari ini hari ahad, hehehe, semua orang tahu, dan perasan tak yang semalam cuaca memang best, cerah dari pagi sampai ke hari ini,kalau jemur baju mesti garing, best nya bau baju garing dan rasa dia...errr pelik?eh tak la, cuba korang bezakan baju garing dan baju lembab-lembab, mana best? 

sebenarnya sudah seminggu aku cuti semester, tapi cuti aku macam tak cuti sebabnya aku tak balik rumah,siapkan proposal alhamdulillah siap juga before deadline, tapi nya, supervisor aku demam pula, tak kisah lah asalkan aku siap dan hantar esok untuk draft 1,

yang aku perasan, dekat facebook semua student fakulti perhutanan, update status yang sama.." demmit, FYP tak siap lagi" atau " argg, banyak nya assignment, FYPlagi, mana satu nak buat dulu ni?", ehehe sesiapa yang pernah alami semua ni mesti tersenyum-senyum, saat yang paling gila pernah lalui masa student life kan, mesti rindu gila kan?ahahahah

well, for those yang baru nak cuti semester,bagi yang final year student,just keep going your thesis, please dont stop, once you stop,you never start it againt till end of your semester break, trust me..yang bukan final year tu, settle kan korang punya assignment laju-laju, then boleh berjimba sakan..

demmit, aku tak sempat berjimba pun cuti semester ni,kalau time macam gini, gerenti aku bising sibuk nak layan camping, but this time sunyi sepi pasal camping, banyak aktiviti aku tak dapat join,planning layan genting pun tak dapat pergi sebabkan harga hotel macam siot, aku terlupa yang budak sekolah pun join cuti sekali, arggg tensi betul...

sebulan lebih aku rushing pasal kelas dan segala nya, time cuti seminggu ni aku pulun awal-awal assignment semua,ada lagi tak siap tapi boleh settle kemudian kot, yang paling penting, aku dapat rest yang sampai aku pula boring gila, pheww penat lelah sebualn lepas abis tergadai minggu nie, dan akan penat balik untuk dua bulan ni pulak sebelum cuti study week..

well malas nak membebel banyak-banyak, aku nak sambung menikmati cuti yang penuh nikmat sebelum ke kelas balik esok..muahahah wanna join me?? just lie down your lazy body in bed, =)

congratulation to negeri sembilan team for winning of piala liga malaysia

*******************
FULL STOP
missblurry

4 ,000 yang sedang blur:

nelly said...

rindu blog ni ! hehe
lama tak update ka ?

misSbLurRy said...

nelly,

sangat lama....ahahah bz sikit...

alin alias said...

syoknya, nak grad dah kan, x sabar la..

misSbLurRy said...

alin alias,

setahun lg....eheheh kinda la, penat menempuh final year nie