Friday, October 22

cuak bagai gila



hari ini aku ada oral test untuk subject mandarin, memandangkan laoshi aku nie memang orang cina, so sebutan nya memang pure la..

untuk pengetahuan korang, subject mandarin aku nie ikut syllabus universiti beijing dan buku pun order dari sanav, so agak tak sama dengan mandarin malaysia...

aku punya cuak nak menjawab oral nie, sampai nak terkencing semua ada, kalah aku cuak aku nak mengadap panglima tentera..
apa yang aku boleh gambarkan kecuakkan aku adalah  

" nervous gua untuk oral test mandarin macam nak sunat je"

" shittosh "

**********************************
FULL STOP
 
missblurry

2 ,000 yang sedang blur:

nadey said...

hahahahahahhahahahahhahahahh pe2 pon gudluck k!

misSbLurRy said...

nadey,

dah lepas dan aku dpt 12/20
wahahahah