Tuesday, October 12

si ella pujaan hati

orang kata muka aku baby face


selama aku wujudkan blog ni, aku tak pernah kenalkan siapa buah hati aku kan? sekarang aku nak kenalkan, sebelum tue aku nak bagi tahu yang aku sudah potong rambut.


a'ah, memang aku bangga gila, sebab rambut yang aku nak..tak menjadi dan aku akan usahakan sampai menjadi macam yang aku nak. aku tak kira, aku nak juga rambut macam pujaan hempedu aku,baru sherashi bershame kan.


aku mengaku, dulu muka aku tak la hensem, biasa je, jambang kekadang ada kekadang tak de, aku simpan kekadang pun sebab ramai sangat cakap muka aku macam anak ikan, hamsap betul!! nak tunjukkan aku jejaka macho, aku simpan la sikit, ala manja-manja unta je jambang tue.





tapi masa tadi aku pergi trim rambut aku, amoi stylish tadi cakap muka aku berubah, dari muka brad pitt sudah menjadi tom cruise, so aku tak boleh nak buat apa dah.




cerita pasal rambut, memang setiap 3-4 bulan aku kene pergi trim rambut aku, kalau tidak for sure bila bangun tidur muka aku yang handsome gila kalah tok dek nie akan menjadi alex si lion pula, ala alex...alex la gila!!! alex cerita madagascar tue,,,hadoi..hadoi..beghat mu nie..( dialek ganu )


aku rasa liang-liang lahad roma atas kepala aku nie sangat banyak la, rambut aku tak akan panjang tapi dia menebal, memang sesuai dengan course yang aku ambil, fakulti perhutanan...ahahaaa


malas nak cerita banyak, saksikanlah aweks aku yang bapak cun....

******************************
aweks aku

profile :

nama : ella chen jia hua

nama timangan : si momot

d.o.b : 18 jun 1981 ( awek aku lagi tua dari aku, so what, murah rezeki kot !! )

tinggi : 168 cm ( dia pakai heels, tue sebab lagi tinggi dari aku )

berat : 48 kg ( aku paksa dia diet sebab jimat beras )

haiwan kesukaan: anjing dan kucing ( dua suka anjing tak bermakna dia bela hanjing!! )

*******************************
anak aku dengan bibik aku,
saja aku suruh dia bawak jalan-jalan

sikat si blurry pemberian si momot

nota rambut tebal :

1. jangan muntah darah bila tengok pix aku, aku memang kurang gemar nak publish muka tapi sebabkan ramai tertanya-tanya, maka aku bagi jawapan, nah amik!!

2. jangan kutuk sikat aku, rogol korang sedas dua,,,hawau!! tue sikat pemberian si momot aku eh!! even da rongak tetap setia simpan khazanah lama yang berusia lingkungan belasan tahun ( serious tak tipu kalau tak percaya sila rujuk barang2 muzium aku yang bertajuk blurry chomel

3. memang sengaja aku suruh bibik aku pakai seksi-seksi sebab aku suka...bapak hot siol bibik aku!!! geram iiii...errRRrMMmm

******************************************
FULL STOP


missblurry

8 ,000 yang sedang blur:

nadey said...

mmg seram aku bc post ko yg ni hahahahhahahah seyes seram!

misSbLurRy said...

nadey,

wakakakak....tak ade ape yang diseramkan oi..ahahah

neoeija said...

adoyai~
konpius aq bace post ko ni~
ko ni split personality ke ape~
lol~
nak wat gak la~

misSbLurRy said...

neoeija,

aku pun kompius la....aku sendiri tak paham..macamane eh>?>??

neoeija said...

kakaka~
sengal amat sey!
lol~

nadey said...

tgk kwn2 ko sendiri dh ckp.....sbb tu aku seram hahahahhahaha

misSbLurRy said...

neoeija,

err den waras lg...ngah ngah ngah

misSbLurRy said...

nadey,

hahahahhaha.....sebenarnye aku....errr xpe la....