Friday, October 29

persatuan study last minute





tengah aku lepak-lepak kat depan lappy, tetiba kawan aku ajak join persatuan ini kat facebook. bunyi macam cool, macam biasa, aku mudah terpengaruh dengan benda-benda yang boleh buat aku buang masa, ahahah


aku admit!!puas hati??


bila aku masuk dan dengan tersangkanya, memang ramai la student join, dan aku rasa benda ni memang jadi kebiasaan, bagi aku tak perlu nak buat-buat tercekik, termuntah, terbiol dan seangkatan denganya bila tengok ramai yang manusia suka study last minute, cool what??


secara jujuriah, aku memang salah seorang rakan subahat dari group ini, memang dari azali aku study last minute, so far aku pernah menyesal sekali ..ops tak..berkali-kali..ahahahah tapi dalam nyesal-nyesal aku, aku improvekan diri aku. so balance la kan...


aku pernah berangan nak berubah, but setan malas aku lagi tinggi dari malaikat rajin aku, so how? yup, aku tahu ini semua bergantung pada diri sendiri,tapi bab lain aku akan pastikan kerja siap, cuma bab belajar aku malas sikit...


bila exam menjelma saja, aku boleh lagi steady,aku bantai...


layan facebook




melepak








tidur





main game



then bila exam pulak






bila dapat result....tak payah cakap la kan, silap-silap kene jumpa timbalan dekan lagi seperti 1st experience terbongok yang aku dapat, tapi aku akan pastikan, next time, tak akan jadi macam gini lagi ...blurry di interview oleh walid


****************************

nota malas:

1. bila masa untuk makan memang aku rajin.

2. bila gila aku datang, satu rumah aku boleh kemas bagi cantik

3. aku jenis tepati janji, maka aku bersiap dengan pantas bila sudah janji pada waktu berkenaan.

4. aku boleh terdisiplin dalam keadaan tertentu sebab sudah terbiasa masa training navy dulu.

5. benda paling penting, aku RAJIN bila di ajak berjalan...hahahah



*********************************
FULL STOP

missblurry

1 ,000 yang sedang blur:

nadey said...

same sebijik sejiban prangai ko!!!!!!!!!! seyes!!!!!!1 lg2 nota mls ko!!!!!!!!!!!