Sunday, October 31

hari carutan sedunia





dua hari lepas, aku dikejutkan dengan berita paling batak didunia..hohoho..


wa kene block siol kat facebook, di block oleh si mambang yang pernah terkunci dalam hati aku ketika dulu,perg!!!


masa aku dapat tahu benda tue, aku tengah buat fizik yang data masing-masing macam suwa suwei good morning, dalam serabut otak dapat pula berita luar dugaan. aku admit, hampir mengalirkan air mata, sebab tak sangka jadi begini, WTH!!! aku tak buat salah tetiba nak block aku apa hal kan...


tapi sebabkan benda nie jadi depan kawan aku..aku cover baiknyer dengan layan blue...erm...


fizik+sedih= blue.. 


yup, combination yang sangat tepat, hahaha...
tapi kantoi, diorang nampak perubahan air muka aku, siyes aku jenis tak reti nak sorok apa yang aku rasa,


bila di siasat, rupa-rupanya hal bangang yang dibuat perjanjian antara couples, stupid la you bro, kalau yer pun nak buat perjanjian bangang kau tue, tak perlu la kan babitkan aku sekali...kalau rasa aku dah semakkan life kau, why not ko gentle terus je cakap dengan aku yang kau taknak aku ada dalam life kau..


paling bacul sekali pun, message je la aku...bagi tahu macam gini


 " hey gadisku yang chomel budak, kau tak payah muncul dalam hidup aku lagi, kau dengan aku dah tak ada apa kaitan.."


kan senang, fucuk gila masa aku tahu kene block tue tapi lepas dengar perjelasan kau, fucuk kuasa dua aku bagi kat kau, memang tak salah naluri aku selama ini,..


aku sangat marah bukan sebab apa, sebab aku pantang bila dah berjanji tapi kau sendiri yang breaking that promise. benda simple pun tak boleh nak buat, lenkali jangan berjanji dengan aku.


what eva la bro, harap kau bahagia dengan tempahan maut ko yang kau sudah buat. lepas ni jangan hegeh-hegeh nak tegur aku balik..dan pesanan terakhir aku


" what goes around come around "

" sayonara "

*******************************

nota vavi aku bagi kat kau:

1. sila halalkan makan minum, segala harta kau bagi kat aku.

2. kau tue baik, sila guna otak untuk tentukan life kau sendiri, jangan sebab orang lain, kau musnahkan ape yang kau bina..

3. aku marahkan kau bukan sebab block aku kat facebook tapi sebab kau tak kotakan janji kau kat aku sebelum nie..

4. kejujuran yang kau pegang selama ni mana pergi?

5. kepada si mambang, kalau terbaca aku punya blog, harap maaf, aku terpaksa maki kau, its true about you, u have to face it , harap maklum !!

6. dan kepada that gurl, kau memang dasar kongkang, sebab kau yang bongok, aku terpaksa buang kawan aku sendiri, dan menyebabkan aku hilang kesopanan dan kesusilaan aku untuk memaki orang.



**********************************************
FULL STOP

missblurry

8 ,000 yang sedang blur:

Jejaka Terhangat said...

nape tak istighfar je?ngehhh...

nadey said...

DAMN HELL!!!!!!!!!!!!!!!!!
seyes aku suke gile entri ko aku rase nk bgtau satu dunia!!!!!!!! seyes!!!!!!!!!! aku penah ade kwn gini but die xblock aku la...but bak katye ko...promises as a fwen!!!!!!!!! FUCK OFF la...lg2 laki yg buat gtu! ....mase susah cr aku!! damn!!!!!!!!

pe2 pon ko rilek la ek!!!!!!!!!!!!

misSbLurRy said...

JT,

ahaha emo menguasai diri

misSbLurRy said...

nadey,

memang aku da rilek..sebab aku fikir, xkisah la kalau hilang kawan yang kawan tue sendiri jadikan benda nie macam gini,

actually ade lagi benda aku x cerita..tp biarla takat tue saja..anatara aku dengan dia je tau

nadey said...

xpe pendam je la...........biar....lihat...tenung je prangai gtu!

misSbLurRy said...

nadey,

tau xpe....biar la..kalau itu yang dia nak kan..apa aku leh buat..terima aje la...ahahahah...

demn

Bally Da Shoe said...

wah!!! no kkmen...tapi nk tulis jagak.....huhu hope u ccool down soon... ^^,

misSbLurRy said...

bally,

thanx, aku da down....biasa la..marah aku skejap je..bile dah luah..cool balik