Monday, October 25

mimpiku basah


semalam aku mimpi, aku mimpi jumpa jejaka hensem, gila hensem serious aku tak tipu...kalau tak silap, masa dia kenalkan diri, nama dia. ...hurm ingat-ingat lupa pula tapi yang pasti nama beliau bermula huruf Y, what eva la, wa panggil beliau mr.Y ..

dalam mimpi tue, aku tengah main-main air ala-ala maya karin dalam cerita magika...tengah aku leka, tetiba muncul seorang lelaki keluar dari air dega gaya muka minta penyepak...

aku semesti la terkejut dalam keimanan kan, terus aku kaget, jejaka tu pun tersekema tapi dengan macho datang menuju kat aku, senyum macho,...



aku balas dengan senyum-senyum monyet,( hurm, senyuman paling chomel aku bagi untuk kau )secara sengaja aku melambai kat dia dan berkata :

blurry : hye.. (lambai-lambai tangan )
mr. Y : eh, hye...buat apa 2?

blurry : celup-celup kaki je, buat massage, kan dalam sungai ni ada piranha ..
mr.Y : owh, awesome..nak join boleh? macam best je...

blurry : boleh kalau rasa diri tue kuat..buat apa dalam air tadi?
mr. Y : tak ada apa, saja-saja cari petroleum..

mr.Y: nama siapa?saya Y...
blurry : owh simple nya...saya M..hihihihi

sambil dia cakap, mata dia tenung aku macam nak telan aku....tapi aku macam biasa, ikut jejak langkah miss momot yang sentiasa cool, aku cover ayu lagi...makin lama, makin dekat kedudukan kami...

sepi dan terus menyepi ...sesepi embun pagi tanpa sepatah bicara dari bibir kami...hanya yang ada cumalah siulan gagak hitam yang membingit telinga aku, tapi disebabkan mr.Y yang kachak di sebalah, aku anggap saja burung tue menyanyi lagu maya karin...

tiba-tiba aku rasa ada tangan yang sejuk pegang tangan aku..aku diam membeku, darah dalam badan mengalir dengan pantas sepantas kereta sorong...bila mr.Y tengok aku diam tanpa melarang perbuatan jahanam dia, dia teruskan lagi adengan seterusnya...

tangan mula melingkari di badanku, kaki mula bersatu hati, mulut, mata dan gerak geri badan mengikut irama, antara kami tiada lagi ruang yang boleh bernafas.semakin lama semakin rancak...

tetiba " pelepek!!!", aku terus bangun tanpa berkata-kata, terpinga-pinga mengalahkan anak gajah hilang mak..entah macamane aku terasa pipi aku panas menyala, telinga pun berdesing je....

terus aku dengar suara halilintar :

liyana jasmay : woi mangkok!!! lahabau punya budak, kau bantai kencing atas tilam...pe hal nie bro!!...
blurry : ape nie...aku tengah tidur nie ngok...sepak kang!!

liyana jasmay : wak lu...ko tengok nie...menitik-nitik air kencing ko, siot..aku tidur bawah nie kot...nasib tak masuk mulut...#$%^&**(

blurry : eh ye ke beb?( sambil tengok tilam) a'ah la...sorry wei...aku terkencing la...lupa nak pakai pampers..hadoi...
liyana jasmay : ek ele....samak balik....pindah bilik la macam gini....

rupa-rupanya aku aku mimpi je tadi dengan mr.Y...tengah sedap aku menari ballet boleh pulak aku terkencing..mungkin hensem sangat kot mr.Y tue sampai aku terkencing...cisss.....musnah mimpiku yang basah ni.....

***************************
mr.Y di berlin

mr.Y photo shoot 4 krunisme album 

************************************


nota mimpi :

1. bagi aku beliau sangat hensem even in person sekali pun sememangnya beliau hensem, bro bila mau jumpa lagi??

2. liyana jasmay adalah nama timangan bagi room mate aku, nama sebenar adalah temah

3. kencing malam adalah habit aku....naaa..aku tipu...eh betul..aku tipu..oi oi...betul lah....aku tipu je...oi!!!!

*******************************
FULL STOP

missblurry

10 ,000 yang sedang blur:

neoeija said...

gler sengal ayam ko ni~
lol~

misSbLurRy said...

neoeija,

ahahah mesti ko stim je baca entri aku kali nie kan...ahahahahah

Un Phat Lee said...

mr p ni macam mane pulak? hahaha :P

nadey said...

xleh bla ko kencing tido?????????????????????????????????? perghhhhhhhhhhhhh ko mmg idol terbaik la!!!!!!!!!!!!!!1 ya Allah!!!!!!!!!!
btw klako gile lah!!!!!!!!!!!!!
seyes aku bru je mimpi mcm ko...tp aku mimpi ex aku....huhuh aku ngah meroyan nk kapel balik sbb mimpi jahanam tu!!!!! seb baik die xnk aku...kalo x...perghhhhhhhhhh aku leh wat entri mimpi jd kenyataan!!!! real kn mimpi tu sg ade pirana tu sbnrnye .................................sgko!!!! terbaikkkkkkkkkk

misSbLurRy said...

un phat lee,

nak jugak? boley la..muka ko macam budak2 bro..so maksudnya muda sentiasa

misSbLurRy said...

nadey,

aku tak mimpi sebenarnye, sebenarnya tadi aku g fac, then kawan aku cakap dia mimpi pasal aku....so aku create la psl mimpi...ahahahah...

nadey said...

elelelellelelellelelelele

neoeija said...

lol~
agak stim gak la~
terasa cam nak makan steambot plak~

lalalalala~

misSbLurRy said...

nadey,

ahahaha

misSbLurRy said...

neoieja,

oi Seoul garden jom