Sunday, May 8

anda lah raja kurang pandai !!


tadi tengah aku busy-busy kan diri study dan kacau room mate aku tengah mengemas tiba-tiba ada benda berlaku..benda paling bodoh piang sekali aku rasa...bukan rasa tapi memang confirm..meh sini aku menceritakan dan anda judge sendiri...

************************
masa :   3.00 am
tempat kejadian : kolej
mangsa : 2 orang mangkuk berlainan jantina


tengah-tengah aku study kononnya...tetiba tergerak hati aku nak ambil angin sejuk kat luar bilik, maklum lah bahang jalan tar naik, memang boleh hangatkan bilik aku...so masa niat aku nak ambil angin, tetiba aku ternampak mambang yang mencurigakan...

sorang memang wanita sejati ( atas bentuk badan yang mengiurkan ) dan sorang lagi kurang penjelasan, aku pandang je dengan curious nya sebab dia pakai tudung dengan agak selekeh, yang tudung bawal dia tue kedepan sesangat sambil tue jalan dan tarik tudung bagi halang muka...err korang paham kan...

sambil dia jalan tue dia himpit-himpit si wanita nie, dan wanita nie jalan dengan lajunya sambil jeling-jeling aku, actually tak jeling tapi terus pandang aku,tapi yang aku niat suci nak ambil angin nie, mana lah fikir pape, sampai lah dia naik tangga..tapi dalam masa yang sama aku terdetik juga mengatakan perempuan nie bawak lelaki..tapi still pending..blur blur gitu...

bila tang naik tangga, aku berpura-pura tegur kawan aku yang duduk block depan aku nie supaya leh lengah-lengah kan, sebab aku nak tengok "perempuan" tadi, tapi tak juga muncul, yang muncul perempaun sejati tue aje yang berpura-pura main handphone walhal tengah usha aku,

so aku terus masuk bilik and bagitahu kat roomate aku, suruh dia buat-buat pergi toilet, masa dia keluar memang dia nampak perempuan tue lagi, tapi bila dia nak masuk toilet, perempuan tue buat-buat letak barang kat bilik, bila kawan aku keluar toilet, dan jalan dengan lembab nya, dia nampak perempuan tue turun tangga then naik balik, tapi kali nie berdua bersama-sama "perempuan" lagi satu..huhuhu

disebabkan kejadian nie agak bengong lagi, ktorg pun bantai lah mengintai dari tingkap bilik, dan nampak "perempuan" a.k.a jantan tue tak jadi masuk bilik, diorang terus je perjalanan kiranya patah balik lah..owh mungkin korang tak clear tapi nanti aku lukis...

mula-mula aku nampak diorang masa kat bilik no 2 dari tandas
pastu diorang terus jalan ke tangga hujung sane
diorang lepak kat tangga then berjalan patah balik guna tingkat 1 
dan menuju ke tangga arah tandas ..

yang jadi lagi bangang nyer, dah kantoi tak reti-reti blah, tapi perempuan tue angkat barang dia sendiri sambil-sambil tue pendang ke arah bilik aku, ngoi..pukul 4.00 pagi..di ulangi pukul 4.00 pagi angkat barang ..gaya macam nak lari ahlong je...cam pinjam duit 1000000k pulak....aish..

begitulah kesah nya...erm....aku juga tidak begitu sempurna tapi aku masih mampu bertindak dan fikir dengan warasnya,

 nota mangkuk ayun

1. kot nak wat jahat cuba lah fikir jalan yang terbaik sikit, kau boleh je amik jalan belakang block yang confirm2 tak kan kantoi...

2. kalau sangap sangat, sila lah buat kat tempat lain..bingai !!

3. kau macam tak tahu pulak time-time exam memang manusia bergelar student akan bertukar jadi vampire kan...

4. peep out there, jangan ikut jejak langkah mangkuk berdua nie eh...nie nasib aku jenis tak kepochi, kot aku jenis kepochi tak tentu pasal..memang sah-sah kene buang IPT terus!!

5. aku bukan nak menggalakkan orang terus memaksiatkan diri dengan berdiam diri, tapi benda macam gini tak seharusnya berlaku,lagi-lagi tempat belajar,lagi pun cubaan tue failed..

6. ape pun, tahniah lah kat anda, anda telah menunjukkan kebangangan anda di mata aku !!!


*************************************
FULL STOP

missblurry

12 ,000 yang sedang blur:

Mohd Ridhuan said...

memang mankuk hayung ni,,
heeheehe

nelly said...

betul2 bngang ..hahaa

stryder said...

mmg bangang.. huhu

.digital kelok said...

apekah yg berlegar di fikiran dorg agaknye.. ish3

MiSzy DiaN said...

hadoi~
apa laa mangkuk tu nak buat yg sebenarnya kan? heheheeee

Rafidah Farhana said...

L.O.S.E.R.
opss~melampau ke cakap camni kat orang macam tu?

misSbLurRy said...

mohd ridhuan,

kan...tapi ape dia wat nie melawakkan aku...ngoi tol

misSbLurRy said...

nelly,

sangat.....bangang

misSbLurRy said...

stryder,

nafsu menguasai akal hingga bangang mengawal mereka

misSbLurRy said...

digital clock,

aku rasa diorang nak masuk bilik main chess je kot
ahahah

misSbLurRy said...

miszy dian,

ahahahah....diorang main hide and seek kot

misSbLurRy said...

rafidah,

tue pix besar2 aku bg kat diorg...
double loser...mmg layak tuk dorg