Wednesday, May 11

selamat hari rabu

hari hari rabu, maka selamat hari rabu untuk semua....
hari rabu aku yang baru nak bermula tapi bermula dengan dua benda yang kurang syok..fuh!!!

firstly, 
aku bangun tidur pukul 1830 H, oh yeah...awal gila...ahahah aku tidur pukul 10 pagi tadi, hurm aku kerja part time kat rumah sendiri, kerja hourse guard, that why aku tidur lambat..hihihi

alrite, back to the topic, aku bangun pukul 1830...tapi aku tak terus pergi mandi, cuma aku terus baring kat sofa depan rumah...kalau dah baring, sah-sah aku tertidur balik....dan masa aku tertidur aku rasa aku kene tindih...tapi dia tindih kat tangan aku je...masa tue tangan aku kat atas kepala aku...

tak rasa macam nak tercabut pulak tangan aku kan, aku jerit-jerit adik aku, dia toleh tapi dia wat derk, hisyh, rasa nak sepak je dia...aku nak minta pertolongan kot....entah macamane aku terfikir pulah nak terajang "benda" tue, so aku pandang ke atas, tapi aku nampak gelap. yes gelap..terus aku tak berani....dan pandang adik aku dengan harap dia sepak aku pulak....

nasiblah, dia duduk atas tangan aku kejap jerk....kalau tak..tak tahu lah aku nak buat ape...so lenkali, kalau dah pukul 6 petang, sila-sila bangun yer...time nie memang dah nak senja....tak elok tidur lagi kan..:)

secondly,
baru kejap tadi, pukul 10.00pm, aku masuk bilik then tetibe aku nampak aku adik and kawan dia dok tertonggeng tonggeng ngintai dari tingkap...cepat-cepat dia panggey, dia kata ada wayang, budak kene belasah..

aku dengan excited gila babas nyer, pun join lah sekali, then aku nampak yang tukang belasah tue orang yang aku kenal...ak tak tahu lah ape punca nyer...tapi gaya macam gaduh couple-couple nie...teruk kot wei..cuba bayangkan eh..

perempaun tue ..disepak..ditumbuk..diterajang..dihempas..diludah..oh hinanya wanita di matamu wahai lelaki...apakah yang merasuk dalam badan kau nie? kot lah perempuan tue wat salah sangat dalam hidup kau, tapi tak perlu sampai nak besalah dia macam gitu beb....

belum pape lagi kot, kalau dah kawen? mau kau bunuh dia kan??dan kau perempuan, apsal hegeh-hegeh lagi kat lelaki macam gitu,? kau tak reti sedar lagi ker? dia dah halau kau baik punya...nampak sangat dia tak nak kau dah...

apa?aku belum lagi rasa apa itu sayang? dang!!..tolong lah, sayang pun bertempat ok, kalau kau dah masuk icu kene belasah, pun kau nak lagi ker?ramai lagi lah kat luar sane yang boleh bagi kau kebahgiaan, tak perlu tunggu aku rasa pun dah blah dari orang macam gini...

ah, aku dah mula start emo, ahaha aku emo sebab tolong lah gunakan akal fikiran, jangan lah membodohkan diri tue sangat kat mata orang eh...tolong eh..dah lah, aku nak korek album lama-lama, masa sekolah rendah...kalau aku jumpa aku tepek sini...ehehehe

**********************
FULL STOP

missblurry

5 ,000 yang sedang blur:

zacky ~786~ said...

cpt2.. den nk tgk.. hehe

misSbLurRy said...

zacky,

ciss kamu....baik2...tengah selongkar lah nie

MiSzy DiaN said...

gilaaa la lelaki mcm tue.. ceyhh..

.digital kelok said...

blurry, aku rsa yg tindih tu entiti yg dulu la.huhu

dan

jantan x gune betullah laki yg membelasah tu! eishh!!

toyolkiut said...

jiran ke?
repot polis..
jom!