Thursday, May 26

penat yang berbaloi

alhamdulillah, tercapai juga akhirnya impian aku nak pergi ke borneo,dapat pergi sabah, serawak next time lah pulak...lepas nie aku tanam impian nak ke asia, mungkin destinasi aku ke korea, sebab kawan aku nak ke sane maka aku tumpang tui...ahahahah

by the way, aku tak dapat lagi nak kongsi gambar-gambar yang ada masa pergi sabah, sebab gambar semua kat kawan aku, banyak mengarut dari posing, i mean semua gambar di posing secara gila-gilanya....eheh

sedar tak sedar dah nak masuk bulan 6 kan, cepat giler, tinggal lagi sebulan untuk berpuasa, yang itu penting, jangan lupa kan, mana yang tak ganti lagi sila-sila ganti....

yang nak pergi practical, get ready your self and mental, ala sebenarnya biasa jer kalau LI nie..lagi bagus kalau korang perform, silap-silap company tue boleh ambil buta-buta gitu je ajak korang kerja dengan diorang beb...so papehal selamat ber practical..

errr yang menganggur?bikin ape?tak akan bina perut lagi kot?eheheh, lepas nie aku nak usha kerja, dapat mana-mana, aku sambar aje,nak ganti balik duit vacation aku nie, kui kui, maklum lah, final year dah, so kene berjimat untuk duit projek...

ah membebel jerp, bosan...jumpa korang di entry akan datang eh..!! selamat menjamu selera.. ( aku tak makan lagi) hihihi




missblurry

2 ,000 yang sedang blur:

missgee said...

Taruk arr gambar..
Bulih cuci2 mata :P

nelly said...

nak2 ! hhaha