Thursday, March 3

ampang look out

siapa pernah pergi look out kat ampang nie?alrite, aku first time jejak kaki kat atas tue, seriously, dah lama aku cari jalan nak naik atas tue, punya lah semangat sampai usha kat google map, tapi entah pape jer dia bagi direction..

kebetulan kawan aku ada bawak kereta, and diorang ajak midnite kat kl, muahahah silap besar lah ajak aku yang jenis kaki jalan nie kan, confirm aku follow, fikir punya fikir, aku ajak naik atas tue..

dengan selumber badak, ktorg redah je, memula nak ikut jalan dari hulu langat, last-last terlepas simpang, terus je lah ikut jalan ampang, ikut directin yang kawan aku bagi...

tak lah susah sangat nak cari jalan rupanya, cuma ye lar..kalau kita tak biasa dengan kawasan tue memang susah nak bayangkan...once dah naik atas, aku ngintai dari sisi jalan...memang superb...ati aku excited yang amat jerp...

ktorg decide lepak terus kat atas, kat restaurant panorama, seriously macam cucu genting dah, sejuk lah juga masa tue, maklum lah dah pukul 12 malam ktorg sampai..cuaca pun penuh dengan salji...eh kabus, so tak berapa nak nampak klcc and kl tower..nampak sayup-sayup je lampu dia berkelip...

duduk kat atas tue, memang tak terkata, sangat cantik...tenang je otak even banyak masalah, cuma yang tak best kat bawah sikit dari kawasan atas nie, port orang beromen, so kalau niat kita nak lepak-lepak terganggu lah...

mana tak nye, buatnya jais datang, kita-kita sekali kene ceramah, padahal niat kita naik atas tue nak tenang kan fikiran..langsung tak buat kacau, orang lain nye pasal, kita sekali yang kene..damn, get a room lar bro..!!

next time aku nak pergi lagi....muahahha !!! OH YEAH, korang ada tak port yang macam gini, yang leh wat otak tenang kat area kl or selangor, asal aku overnite..aku tak tahu nak pergi mana, nak ke PD jauh pula...

any suggestion? 

**********************



* maaf la yer, camera digital biasa jer, kalau dslr baru mantap pix...eheheh

****************************
FULL STOP

missblurry

9 ,000 yang sedang blur:

nelly said...

Jom lepak ..
=)

missgee said...

Menarik..
Tak pernah pegi..
harus dijejak selepas ini :)

Misz said...

bawalah daku blurry..

kakchik@ella said...

pernah pegi. pegi sekali terus tergoda dgn tempat ni. hihi ..

misSbLurRy said...

nelly,

jom sila kutip aku kat kolej

misSbLurRy said...

missgee,

pergi wei...syok..sejuk2 kata ats tue kekdg

misSbLurRy said...

misz mas,

ada kete xde hal beb

misSbLurRy said...

kakchik@ella,

kan...eheheh layan perasaan jap kata ats 2

Asyraf Hamasaki said...

jommmm bleh la ajak dating ni hehe