Friday, March 11

tersekema



pagi tadi last lab perekat, fuh !! alhamdulillah...tak sanggup dah aku nak buat lab report every week tue...and dapat markah pun not bad...aku cuma kene usahakan lagi kat exam saja....

dan pagi tadi juga ada insiden yang memalukan..macamana lah aku nak hadapi semua nie...petang karang jumpa dia pulak tue...arg!!! bersalahnya aku...macam nak pakai topeng shin chan je setiap kali jumpa dia dekat fakulti....

dammit....arg!!! sengal nya aku rasa hari nie....!!!dan aku speechless....

*************************
FULL STOP






missblurry

8 ,000 yang sedang blur:

najwa's said...

hehe ce citer ce citer insiden memalukan tuh.. :P

nora said...

nak tau gak
nak tau gak

ENTRY HOT : dia tinggalkan aku...

misSbLurRy said...

najwa,

ahahah xde la apa sgt biasa je....

misSbLurRy said...

nora,

ehehehe......hanya insiden kesengalan diri je

MiZi said...

oloooo cita la apa yang jadi

http://www.contengcorner.com/2011/03/tsunami-di-jepun.html

misSbLurRy said...

mizi,

biar menjadi rahsia
ahahah

Amiey White said...

jatuh tangga ? pijak taik ? mana satu ?
hahahaha

nelly said...

Rasa nak pakai topeng sin chan ? Mesti comel ..hehe