Friday, March 11

twitter

ok admit, aku memang ketinggalan, tapi atleast aku wujudkan juga account tweet nie....aku sendiri tak tahu apa tjuan aku buat....

siap aku hasut geng-geng aku melayan tweet, maybe dah bosan dengan facebook kot...tapi bosan macamane pun aku tetap akan melayan sebabnya aku suka layan game kat facebook...

what eva is, sesiapa nak add, sila-sila lah add...eh silap...follow...and aku akan follow juga....muahahha.....


* tolong ajar aku, apa kejadah retweet, simbol # and bagai-bagai nie, aku dah baca info tapi aku still bengong-bengong lagi

**************************
FULL STOP

missblurry

9 ,000 yang sedang blur:

alin duan said...

wah, dh ada akaun tweeter..kte pun tak ada, fikir panjang nk buat ke x..x reti..

misSbLurRy said...

alin duan,

not bad la menda alah nie.....
xbuat pun xpe sbenarnyer klo ada fb...

ridoma said...

hehe bagus2!

misSbLurRy said...

ridoma,

apa yg bagus?
eheheheh

amny.. said...

kureng aktif loohh..:P

new entry:
blogspot vs blogpot

Bally Da Shoe said...

perghh!!! lama dah dgr bunyi ni... tweeter tu mende... Anak burung kaler kining tu ka =P

misSbLurRy said...

amny,

meh aktipkan diri

misSbLurRy said...

bally da shoe,

anak burung kaler biru ler

Amiey White said...

aku tekan buat status , pastu kalau orang buzz aku tekan @ je , yang lain x pndai hahaha