Sunday, March 6

subject paling physco



tadi aku saja-saja usha esmp (student portal ) untuk tengok assessment, check punya check tak ada yang menarik, sebab subject yang aku tunggu-tunggu tak lagi update, perg lambat sungguh buat kerja kot yer teliti sangat pun agak-agak ler kan...

then aku usha pula subject lain, aku bukak lah killer subject aku, mula-mula biasa saja, sekali aku tengok betul-betul, rasa nak nangis pun ada...nak tahu kenapa? ni aku tepak gambar, korang tengok sendiri mana yang korang rasa yang boleh buat korang rasa nak memaki...

click untuk menggemokkan 

korang dah fahamkan maksud aku? ahahah assignment dia punya lah susah nak mampus, sampai ada soalan aku skip-skip je sebab memang aku tak dapat jawab langsung, sekali dia upload untuk satu assignment markah penuh adalah 2% saja? fuh yooo.....

macam langsung tak ada effect pun, kalau aku fikir negative, mau saja aku buat cincai-cincai assignment dia, tapi sebabkan nie subject yang pernah wat aku nyer cgpa drop, so aku buat betul-betul..

sebabnya assignment dia lah membantu untuk jawab test dia yang 2x ganda lagi physco dari assignment dia...argg...oh kejap, korang nak tengok contoh soalan dia macamana?? wait aku paste kat sini...

click untuk menggemokkan

secara jujuriah nya aku cakap, kalau tak pay attention dalam kelas dia, confirm tak akan dapat jawab semua soalan dia, dan kalau time dia mengajar SPSS, dan tak salin step, memang korang terdiam,...

so amacam? physco tak? hihihiihi

**********************************
FULL STOP

missblurry

12 ,000 yang sedang blur:

missgee said...

Kawal emosi..
Usaha Tangga Kejayaan :)

misSbLurRy said...

missgee,

eheheh mmg tgh kawal..sometime terlepas juga.....saiko giler...2x aku amik...2x juga aku tersaiko...

almost dlm kelas dia..xde siapa yg x kata dia saiko...

Misz said...

bapak susahhh! tabahlah wahai blurry

misSbLurRy said...

misz mas,

den tgh tabah....eheheh

nelly said...

uik ?
susah sangat ke ?
sabarlah ya ..
kena juga siapkan .

Henry Zackery said...

giler tajuk..hehe Lagi Artis Melampau

Fadzli Amir said...

Mak aih..memang gile babas punye susah tu, langsung aku tak paham apa yg dia carutkan....mau fail kalu aku try gak jawab tu...

misSbLurRy said...

nelly,

kene btol2 baca dia punyer note dan pandai cari dia punya jawapan....

misSbLurRy said...

henry zackery,

mmg giler

misSbLurRy said...

fadzli amir,

aku yg belajar nie pun amik masa untuk paham....mana topic yang aku mudah paham...boleh la score...

yg mmg x paham...diam2 je la nanti

qhais said...

huhuhuhuhu....terkenang blk time aku struggle nk pass exam dulu..huhuhuhuhu.....lega dh krg ni xyah pk sal2 ni suma..huhuhuhu...tp sian kat budak2 batch aku yg xble grad sbb kntoi exam..huhuhuhu...spesis lect cm ni gak laaa,,,,suku budak2 batch aku xgrad...sib bek aku lepas..huhuhu

misSbLurRy said...

qhais,

junior ko adalah kazen aku...err harap2 dia lepas..amin