Tuesday, March 15

lift ajaib

cuba korang test, try buat kat rumah korang yang mana duduk kat apartment, kondominium, flat and so on...

aku nak try kat rumah aku memang tak boleh lah sebabnya rumah aku cuma ada 5 tingkat dan sememangnya tak ada lift...kalau menjadi benda nie, bagi tahu kat aku eh...

boleh pula aku practise, senang sikit tak payah nak tunggu lama-lama, benti setiap tingkat..macam haram...kalau time tue aku nak terkencing or ter cirbir? tak ke naya? setiap tingkat dia benti...lembab pula tue nak tutup pintu....

aish.....marahnya!!!!



***********************
FULL STOP

missblurry

9 ,000 yang sedang blur:

Amiey White said...

haha dulu duduk dekat TS teruk rumah 16 tingkat , masuk2 lift dak2 tekan semua tingkat , dalam masa yang sama nak terkucir rasa nak bunuh je org tu hahha

cik sasa said...

idea yg bgus.......huhuhu..

nelly said...

Haha ..sabar2 ..jangan marah ..:D

MiZi said...

jap.. masih x dapat tangkapp.. nak kena wat a[pa sebenarnya ni

http://www.contengcorner.com/2011/03/menaip-dengan-berfikir.html

nora said...

woit jgn ar try
manetau nanti aku ke kat luar lif tu
kesian kat aku woh
jangan try tau :p

ENTRY HOT : Lucah Day :p

aleen aiden said...

bley try jugak sbenarnye kat kolej.tapi lif kat kolej xpnah kosong nak buat keje mcm nih.klo masuk lif penuh smpai berbunyila,sbb da terlebih muatan.but i'll try.excited nih.hu3

misSbLurRy said...

amiey white,

itu lah yang aku rasa....
nasib dah lama aku x duk umah ada lift

misSbLurRy said...

cik sasa,

try lah..mana tau mujarab

misSbLurRy said...

nelly,

tgh bersabar nie ahahahha

mizi,

naik lift tanpa kene benti...kira terus g ke tingkat yg kita nak

aleen aidin,

klo x pernah kosong baek jangan
kang kene maki lak hahahah

nora,

ye xye jugak kan...kot yg kat luar pun nak terkencing...sian plak