Sunday, March 27

NOTHING TO SAY

hari ahad yang sungguh damai sekali, cuaca pun best kalau nak basuh baju yang dah penuh sebaldi nie, hurm hari ni aku nak rest secukup dan sepuas hati aku...

dah tiga minggu aku tukung lumus dengan assignmanet + test dan minggu depan pulak, minggu presentation, fuh!!! begini kot rasanya bila amik 24 jam kredit...tapi aku rasa nie tak la penat sangat berbanding amik 18 jam kredit and full of lab, damn!! tak apaitu cerita next sem..ahhaha tak payah fikir...

sampaikan blog nie pun dah berswang-sawang, ahahah, seriously, sem nie memang aku berubah, keje aku study je...ahahah ye ke? ada lah perubahan aku tue sikit, and aku akan kekalkan perubahan nie sampai bila-bila, aku dah mula tak buat kerja last minute, siapkan awal konon nak rest tapi tetap juga penat nya...

arg!! aku tak sabar nak cuti tapi before tue hadapi final dulu, boleh tahan juga jadual aku, harap2 boleh tempuh and dapat pointer yang sama macam sem lepas...hihihi...CGPA tue penting untuk dikekalkan ...

by the way aku akan hilang lagi untuk seminggu, settle down apa yang patut dan aku akan muncul lagi, 

GOOD LUCK untuk semua !!!

****************************

final exam semester 4 

25/4 2030-2230 = hasil bukan kayu hutan
26/4 0830-1030= kitaran kayu 
26/4 1400-1600 = perekat kayu
30/4 masa tak tahu lagi = kemahiran berfikir
3/5 1100-1300 = BI
4/5 1400-1600 = akaun
8/5 1400-1600 = kuantitative 

9/5/2011 - 11/9/2011 = cuti semester

**********************
FULL STOP

missblurry

6 ,000 yang sedang blur:

toyolkiut said...

bnyk2 subjek exam tu, TK suka akaun..
itu je la yg TK tau..

teruskn blaja sbaiknya..

nelly said...

Banyaknya ,,
gud luck !

kimchisu said...

sgt tensen kn..haiyaaa
bilakah ini sumer akan berakhr..wuhuuu

amny.. said...

goodluck..:)

Syafiq Rosli said...

al da best..

Syafiq Rosli said...

al da best..