Saturday, March 5

contest jangan pandang camera

tengah aku view dashboard aku, tengok apa yang terbaru dari mereka yang aku follow, tetiba aku nampak ada 1 contest nie, macam best, ehehhe, lately nie suka pulak aku layan contest, seronok jugak kan....eheheh



so aku tandingkan gambar aku yang ini...


ni aku dan kawan aku, tengah jalan-jalan menikmati sunset dekat bukit ekspo UPM,tapi hampa awan melindungi matahari,actually nie gambar candid, aku tengah baca message ker tengok mp3 list kat handphone kawan aku..tak ada special pun pic nie,biasa je cuma aku suka view dia.....dan mangsa tag aku adalah




******************************
FULL STOP

missblurry

10 ,000 yang sedang blur:

alin duan said...

rajin join contest ye, good luck..=)

misSbLurRy said...

alin duan,

itu lah....rasa seronok plak join contest...

khairul akmal azman said...

sy nak join gak..
jap2 ek..nak pilih pic d pertandingkan..

misSbLurRy said...

khairul akmal azman,

sila kan beb.....menyengitkan lagi pesaingan...

aQim said...

boleh tahan gamba:)
scenery menarik:))

misSbLurRy said...

aqim,

thanx tp pokok rhu tue x abes snap...tercrop plak

missgee said...

Semoga Berjaya..

P/s: Gambar candid selalu lawa tanpa disangka2 :)

Misz said...

mana satu blurry? baju merah atau pink? curious*

misSbLurRy said...

missgee,

port mmg lepak situ...tp posing tue yg diambil secara candid

misSbLurRy said...

misz mas,

agak2 mana 1?