Tuesday, March 1

terima kasih plastik!!!

 

semalam berakhirnya riwayat beg laptop yang aku rasa agak sayang juga lah kat beliau nie...sebab beg tue sangat murah +  simple + besar...

memang bagi aku agak besar sebab memacam benda aku boleh taruk, beg tue lah aku rembat masuk hutan,balik kampung dan kehulur kehilir kemana saja aku pergi...usia dia adalah dekat setahun..erm kejap sangat kan....

punca kematian beliau adalah tali dia dah putus, dalam bus pula tue, nasib baik lah sebab masa tue tengah angkut laptop, fuh!!..sebenarnya dah lama dah dia nazak, adalah dalam seminggu juga,

nasib juga lah aku dah survey dan kering hati beli beg baru, kalau tak.mau terseksa aku nak ke kelas kan....tapi buat masa nie super hero aku adalah..hurmm...

beg plactic jenama bintang...ahahah naseb cantik sikit kaler hitam walaupun tak nampak exclusive tapi boleh lagi diterima akal...daripada aku hurung plastic beg giant? lagi haru kan.....

aku bukan tak nak pinjam kat orang beg buat sementara waktu, tapi malas nak keluarkan barang and transfer, aku jenis kalau nampak banyak kosong memang sume menda nak sumbat...lagi pun beg yang aku order lagi 2 3 hari sampai...so bawak je lah plastic beg...bukan pergi mana pun...kelas je...

owh my hero plastic beg, bertahan lah dikau yer sayangku...hihiihi

my hero


* roomate aku cik rama rami baru balik kelas dan terus maki aku, katanya jangan bawak plastic beg lagi, sian tengok kat faculty..hihihi

* aku memang ada 1 je beg, beg lain semua kat rumah, macam cakap tadi, bukan tak nak pinjam kat orang tapi malas, memandangkan aku bukan jenis bawak buku...weeee

* papepun terima kasih cik rama rami, sebab paksa saya pinjam beg awak..hihihi

*******************************
FULL STOP

missblurry

8 ,000 yang sedang blur:

Ariffin Khomeini said...

still bleh jahit. pkai beg plastik, x lenguh ke tangan?

misSbLurRy said...

ariffin khomeini,

dah tak boleh dah...kat bawah dia tue dah tercarik2....mmg dah btol2 RIP...

eheheh xde buku pun...so xla berat..berat dgn botol air je

qhais said...

oloooo...ciannyaa...xpe2..tungu join contest blog saya..huhuhuhuhu....antara adiah nya adalah beg...:)
tunguuuuuuuuuuuuuuuu.....XD

misSbLurRy said...

qhais,,

yahooo......nanti inform ok...eheheh...kot rezeki dpt lg 1 beg kan

qhais said...

xtaw la org suka ke x beg tuu..huhuhuhu..main beli jer..;p

misSbLurRy said...

qhais,

suka atau tak tue belakang kira beg...benda pun ko ikhlas kan

Syam said...

Hahahahaha sangat kelakar. Esok aku nak carik kau ah kat fac, mane la tau jumpe kau bawak bag plastic, leh snap pastu upload kat fb :P

misSbLurRy said...

syam,

siot ko..sanggup kan!! gigih sungguh