Tuesday, April 19

makan ubat segala duka



macam apa yang entri aku sebelum ni katakan..erm apsal ayat aku pasif? jap aku aktifkan dia..err tak apa lah tatabahasa aku memang failed, so korang paham sendiri lah yer,

ok memang dah keluar nama untuk kolej semester depan, dan ternyata aku memang dihalau keluar, semalam pukul 3 petang lepas aku bangun tidur...errr eheheh cuaca semalam best wei, tidur tak hingat dunia dah..

aku terus je online and tanye kawan aku, kebetulan kawan aku tue pun kene halau, muahaha terus lah aku plan dengan dia tuk cari kolej lain, memang serumpun jadi sasaran sebab nya tue kolej swasta, memang keje dia terima je student, nak duit katakan, tak kan dia nak tolak kan...

aku dah settlekan semua sekali, tinggal nak serahkan borang kat pengetua je, hope ada lagi bilik kosong, fuh fuh...amin !!nak jadikan cerita, aku malas nak fikir lebih-lebih, nanti otak aku mengalami gangguan, leceh pula nak kene service pula..

kebetulan akak aku si tora, message aku suruh keluarkan butter, huhuhu confirm dia nak buat kek, memang dia balik awal giler dari lab, sampai rumah terus running buat kek, sedap woo nama kek tu chocolate lava, dia belajar dari you tube..korang jangan fikir you tube tempat layan mtv, layan movie layan korea bagai-bagai, banyak kot faedah dari youtube nie

cuma korang je, nak guna ke arah mana you tube nie, kalau tanye aku sah-sah aku layan video video lucah  eminem, tak pun lagu dari abang-abang aku, KRU lah apa lagi..hihihi...owh berbalik pada kek tue, dia buat tak banyak, 4 ketul jerk, sebab mould dia ade 4 je, lepas dia buat kek tue dia tibai pula buat cup cake..

tapi cup cake nie menyampah aku tengok..dia bantai buat konsep cup cake untuk golongan semut yang makan, gilak kecik kot....saiz double extra mini cup cake, cup yang buat kuih raya tue...celah gigi aku pun tak lepas wei..boleh tahan sengal nya juga si tora nie, korang kat luar jangan menyengalkan diri buat cup cake saiz gitu eh...

malas aku nak type banyak-banyak, hati korang oun dah berbuih-buih baca entri aku nie, moh layan gambar pula.....

************************************

nampak buruk tapi sodappp

lava di tengah kek, nyum nyum

double extra mini cup cake

* bila dah makan, hati pun gembira, tak payah fikir benda yang runsing

****************************************
FULL STOP

missblurry

8 ,000 yang sedang blur:

nelly said...

rajinnya ..weyh !! nampak lazat beb !!

misSbLurRy said...

nelly,

akk aku..aku tukang makan jerk

MiSzy DiaN said...

kena halau? hahaa..
kesian~ nda pa, saya faham.. hahaha...
kek tu walaupn kecik tp sedap~ ceyhh mcm laa aku blh rasa skali.. jeless ouhh~ jgn tayang gmbr makanan d blog.. bikin lpar jak.. ahaha

zacky ~786~ said...

nampak sedap :)

amny said...

nmpk kek tuuu..sedap2...lama da xmakn kek...T___T

misSbLurRy said...

zacky,

agak sedap

misSbLurRy said...

amny,

buat la...x susah pun

misSbLurRy said...

miszy dian,

nak buat mcmane kan
dah nasib badan