Saturday, April 23

pengotor ??

maaf, entri ini bebaur kelucahan kegelian tahap ayam


1. bersin - terkeluar gula gula - kutip - makan balik


2. kentut - busuk - sedot - muka lega


3. korek hidung - pegang barang - ambil makanan - makan


4. ceduk air soya - tuang dalam plastik - panas - ludah ludah - bungkus - jual


5. gatal bontot - seluk - garu garu - cium


6. korek hidung - pegang mangkuk - ceduk nasi - potong ayam - hidang - jual


7. masuk tandas - shi shi - pegang itu ini - pergi cermin - touch up muka - tak basuh tangan - keluar tandas - pegang tangan partner


8. kuku panjang -pegang itu ini - garu badan - daki - basuh tangan - kuku kotor - makan nasi


9. bangun pagi - korek taik mata - muka pesat pesat - masuk dapur - makan dengan selera


10. goreng goreng- ambil sayur - masuk kuali - hidang - jual - makan - gigit batu




eeeeeeuuuuuuwwww!!! hahaha, apa buat-buat muka, padahal korang mesti pernah buat kan, salah satu di atas, jangan tipu...heheheh...


************************
FULL STOP


missblurry

11 ,000 yang sedang blur:

nelly said...

loya tekak aku .

HiJaUnAgA said...

kawan sy pernah cerita pegalaman die semasa bekerja kat fastfood, melihat budak2 kat dapur tu gilir2 ludah dalm doh gara2 costermer tu maki hamun casher....

Amoi said...

mana yang bangun pagi tak gosok gigi terus makan tu?

hehe!

zacky ~786~ said...

eWwW ~ hahaha..
tabiat yg buruk..

misSbLurRy said...

nelly,

aku yang menulis ni pun loya sketika

misSbLurRy said...

hijaunaga,

yup, pasal tue mmg btol, byk lg cerita klo psl fastfood nie

misSbLurRy said...

amoi,

mesti pernah buat kan?ahahah yg tue erk...geli...air liur basi belambak nak makan plak

misSbLurRy said...

zacky,

sanagt buruk la...
slekeh

missgee said...

No komen..
Tak paham..
hahaha..

P/s: Entry kurang sopan ekk.. hehehe

zacky ~786~ said...

boleh thn la kn .. :P hahahaa

Mohd Ridhuan said...

huuhuhuhuhu...
pernah buat ...