Saturday, February 5

assignment terapi terbaik...



dengan rasa tanggungjawab
dengan rasa bangga
dengan rasa benci dan menyampah....


aku gagahkan juga melayan assignment yang giler banyak.....
argggg......lab report yang aku rasa entah apa-apa...
please lah, aku bukan merungut tapi aku masih belajar bro...
aku tahu kau dah ada master and going to get ur phd..
tapi pleasa lah ajar aku detailed sikit...


penyeksaan 24 jam kredit akan bermula tak lama lagi
bertahan wahai blurry,
kau boleh buat...insyAllah..
abaikan masalah yang remeh ..
buang segala perasaan itu.....


go blurry go....


* aku sudah miong !!!!





lagu nie tak ada kene mengena tapi aku suka lagu nie...
layan...


***********************
FULL STOP


missblurry

6 ,000 yang sedang blur:

Amiey White said...

go go go ...
wat assi. x tido =.="

"sedang membayangkan blur mata O_O panda " heheh

Arm_mj said...

perghh mis blurry ni..tensen2 pon smpat gak uat puisi khas tok assi..thniah! haha

::astonishing az:: said...

aku menghadapi situasi yg sama...arghhh

missgee said...

Perlu ada rasa ikhlas..
Baru keja dipermudahkan..
Baru assignment terbaik dpt dihasilkan :)

Berto said...

menci esaimen..keh2

nelly said...

buat assignment !
hahaha
kecian !!
mesti buat ! mesti !!