Thursday, February 3

spaghetti time



for those who celebrate this eve, i wish happy Chinese new year.hope it brings the greatest share of happiness.good fortune and prosperity to you and family.

memang tenang je kawasan rumah aku nie, sunyi je rasanya pula, family aku pun dah selamat sampai kat kampung, esok pagi baru gerak ke terengganu pula..aku? macam gitu lah, masih lagi tinggalkan..sob sob....

huhuu...kali memang sengaja ditinggalkan sebab aku ade exam, sotakdapat ikut diorang pergi terengganu..errr...ahahah kali ini aku tak berapa seramcoz ditemani kawan aku..if entiti itu datang teman sekali pun tak apa lah...kau tumpang lah entiti, tapi jangan kacau kebahgiaan waktu cuti aku ni kayh.

hari ni aku layan makan spaghetti, kecewa dengan spaghetti kat the spaghetti farm kat mid, so aku dengan kawan aku niat buat sendiri, finally tercapai..nyummy....ahahah


yup-yup aku spaghetti maniac, memang hantu spaghetti...kalau diberi peluang ke italy, aku nak merasa spaghetti dulu, yang dok heboh2 spaghetti diorang terbaik sangat tue, mueheheh...

sedar tak sedar dah nak masuk hari jumaat, damn...cepat sungguh,assignment langsung aku tak sentuh...owh no...kenapa malas sangat ni???hari ahad dah nak balik, tapi aku rasa macam tak nak balik dengan lepas apa terjadi tempoh ari...


ah malas aku nak ingatkan, buat otak aku kusut jer, moh layan anime lagi, kartun dah lama but nak layan lagi....ehehehe...hero dia ala2 slay dalam komik 2 dudes....cool bro...

********************************
FULL STOP

missblurry

3 ,000 yang sedang blur:

Mohd Ridhuan said...

Gong Xi fa Chai...
gudluck...
all the best

Tasha said...

huuhu.... I pun suka spagetti

missgee said...

Spagetti tue seperti menarik..

Aiyaa..
Tetiba rasa nak makan spagetti..
huhuhu..