Sunday, February 13

contest aku, dia dan vintage



aku join contest nie sebab aku rasa serba salah dengan cik dba ni, maaf yer dba, blurry kureng sikit nak paste pix kat blog....tapi tadi nampak contest yang dibuat oleh mr kom dan nampak menarik, so aku join untuk tebus kesalahkan aku pada cik bda ni....memang aku ikhlas nak join...

apa yang perlu aku buat, dia suruh aku edit gambar ori ke vintage, aku tak tahu lah vintage tue macamana rupanya...muahahha....so aku edit ikut firasat aku dan semoga encik kom tercuit hati dengan gambar yang tak seberapa ni...

************************************
original 


setelah di edit


* aku ada diantara mereka ini, siapa kenal aku mesti tahu mana satu aku
* disebalik gambar ni, ktorg berangan nak tgk sunset kat pangkor,
* hari yang ktorg lepak kat tepi pantai nie dah hari yang second last ktorg ada kat sini
* tapi nasib tak menyebelahi, sunset tak dapat tengok sebab terlindung dek awan
* so keje gila mendatang, tangkap pix macam gini
* kalau korang perasan, ini gaya geng rok kapak dalam cerita zombi kampung pisang
* iaitu kumpulan a, b c d eeeeeeeeeeeeeeeee
dan mangsa tag aku adalah




***********************************************
FULL STOP

missblurry

10 ,000 yang sedang blur:

kamarukom said...

tenkiu join misblurry :)
happening tuh hehe..
gudlak ye ^^

misSbLurRy said...

kamarukom,

eheheh mmg happening, masing2 tgh gila

thanx tokey contest

nelly said...

yeah ! gud luck2 !!

misSbLurRy said...

nelly,

thanx
sajo2 je masuk

DibaHadzim said...

syg , awak slh eja name diba . nt bda lah . heee . goodluck tau ! owh yke ? sorry lowh . diba tatau . maaf ea -_-

Misz Mas. said...

sekarang aku gilakan air kotak..huhu.

misSbLurRy said...

DibaHadzim,

HAH YE KE?
AHAHAH SOWI2

misSbLurRy said...

misz.mas,

aku gilakan air water cooler...
perggg musim panas nie

si para para said...

sunset memang menawan.... :)

misSbLurRy said...

si para-para,

ehehhehe water mark saya si pari-pari...wow..da jumpa partner la...

kan...nanti g sabah nak juga snap pix sunset