Tuesday, February 1

bahasa F


seronok pula bila layan bahasa F nie, korang mesti tahu kan, famous ni bahasa ni dulu,tak silap aku bertambah famous lepas filem puteri impian...kalau ikut sejarah pula, aku rasa bahasa ni kaum donut yang guna kan?

maklum lah bahasa diorg ni pelik-pelik...skerang pun makin pelik, aku baca and dengar pun naik tegeliat lidah and telinga aku....giler lars...

sifiafapa panfandaifai cafakapfap bafahafasafa f, jomfom spefekingfing safamafa...muafuahafahafahafa...afakufu rafasafa lafawaksfaks pufulafa bifilafa tufulisfis dafalamfam blogfof lafa pufulakfak...

fuh, rasa macam pelat la plak....ahhahah...hari ni masuk hari ke 5 aku cuti, tapi sangat bosan, tidur sampai tak hengat dunia dek kepenatan yang agak tak terkawal lah kan....

esok kalau aku plan nak ke bukit cerakah, lepak sana...jom siapa nak ikut...shooting2 kat sana ala-ala retis basi...muahahah....

tadi aku makan prosperity burger kat kelana jaya, bapak pedas betul lah, aku baru cakap yang aku tak kan makan kat stu sebab lain dari tempat lain, memang pedas kaw2..

then tadi aku fikir, crew dah bertukar so rasa jadi lain,lagi pun benda setahun sekali kan, sekali bukak2 then gigit, memang tak berubah rasa nya, pedas black paper sampai hilang nikmat burger tue, cissss..penyesalan tak terhingga betul lah...

tapi tak apa, kenyang...alhamdulillah even agak seksa nak menghabiskan nya...now aku rasa mengantuk..muahahah....nite all

**************************
FULL STOP

missblurry

14 ,000 yang sedang blur:

afqhzwwi said...

hukhuk. dah lama dah tinggal zaman bahasa F ni ;p tapi memang menarik.

misSbLurRy said...

afqhzwwi,

hui memang menarik kan......eheheh....tapi bila cakap rasa macam ngoi jeplak

nulhazwany abdul malik said...

series, wany tak suka bahasa f ni. bingit dengar. haha
lagipun ramai yang guna untuk ngumpat.. ceh ! tak suka !

haha rasa lawak pulak bila dengar ramai yang menyesal lepas makan prosperity. agak2 la kan, seketul2 lada hitam. berasap. ^^

misSbLurRy said...

nulhazwany,

eh siyes?ade lagi ke org pakai bahasa f nie?? ahahah ingatkan da xde..sbb nie dah kira ketinggalan...

and bhasa baru lg meluat kalau dgar..heol..iols...nokss..wat so eva tue..errrryyouuuu

kat midvalley steady je..xpedas...tp kat kelana jaya nie mmg pedas

Syafiq Rosli said...

haha..dlu pn ade gna jgk berbelit ldah

Azwan Safri said...

wow..pening nye nak faham.... but nice thing...haha

sharifah syafiqah syed khadiron said...

aku baca macam macam bunyik keluar. pastu kucing aku asyik ngiau ngiau. agaknya dia paham kot bahasa F kau ni. HAHAHA :D

::astonishing az:: said...

hafahafahafa...bestfest...dufulufu safalufu menfen bafahafasafa ni..

nelly said...

nelly selalu dengar orang pakai .
tapi lambat sikit nak faham .
tu yang kalau kena kutuk pun , senyum saja .
hahahaa

azwa_amani said...

huhuhuhu,,ni bahasa dulu-dulu masa kat asrama, nak kutuk2 org, bagi org tak paham ape kiter cakap..huhuhuhu...

Misz Mas. said...

bahasa f! aku faham2 jugak bahasa ni..hihi.

prosperety tu memang pedas kan.aritu aku makan tapi tak mampu habiskan.ciss..

misSbLurRy said...

Syafiq Rosli,

salute mana yg ckp mcm ribut...fuh!!

Azwan Safri ,
senang je konsepnya sbenarnye

misSbLurRy said...

sharifah syafiqah syed khadiron ,

ahahah...leh cakap dgn kuceng la lepas nie nampak gayanye...

::astonishing az::,

dufulufu mafasafa zafamanfan tokfok kafadokfok kanfan....chofomelfel jefe afakufu rafasafa

misSbLurRy said...

nelly,

dulu pun aku x dapat tangkap..last2 aku rasa annoy je bhasa nie...ahahah

azwa_amani,

aku slalu dgar kat sogo..kaum2 pondan yang cakap yg jual perfume tue

Misz Mas.,
makan big mac lg nikmAT