Monday, February 21

selamat mengundi bagi seluruh warga ipta malaysia


hari ini hari mengundi semalaysia bagi student IPTA kat malaysia, dan aku dah pun mengundi,entah lah, bagi aku, kalaulah dia wat system kertas macam politik biasa kita tengok...mau aja aku wat undi rosak...sebab aku tak tahu apa manifesto diorang walaupun benda macam gini sekadar cukup syarat....

aku bukan nak bangkang or what so ever, cuma aku kurang berkenan benda-benda macam gini, banyak dah diorang tampal bagi peringatan supaya jangan masuk atau terlibat dengan sebarang politik kat luar....tapi dalam masa yang sama, bena yang diorang wat untuk MPP nie pun dah lebih kurang menggalakkan pelajar join politik, so apa guna reminder tue???

lupakan lah kisah politik nie, petang nie aku nak start main masak-masak, untuk subject asas keusahawanan (mgm) before that aku nak pergi lepaking kat pokok magika...ahahah pokok dalam cerita magika...amik angin petang sebelum dapat tekanan baca note yang sampai sekarang aku tak paham apa yang nak di sampaikan...

* undilah dengan cermat...choiiii

*************************************
FULL STOP

missblurry

8 ,000 yang sedang blur:

oRkEd PuTiH said...

salam..selamat mengundi...=)

sy x sempat nk g ngundi td...

huhu=)

nelly said...

Selamat mengundi ~
=)

Misz said...

AKU TAK G UNDI PON..
AKU NAK UNDI KAK LIMAH. YEAY!
BLURRY AKU NAK GAMBA NI. TAPI DAH AMEK TADI.HEHEH. BOLEH KAN..

missgee said...

Selamat mengundi..

P/s: Teringat "Pengundi Hantu" :)

misSbLurRy said...

orked putih,

eheheh dah mengundi...xtau sapa menang

misSbLurRy said...

nelly,

thanx

misSbLurRy said...

misz.mas,

xpe amik lah kak limah hak milik orang ramai

misSbLurRy said...

missgee,

aku lah org tue..eh ahahah