Sunday, February 13

rooftop = jiwang ??


betul ker?kalau lepak rooftop mesti dikaitkan dengan mode jiwang....hurm mungkin ada betul juga kot, semalam lepak rooftop memang syok giler lar, layan bulan yang dah separuh bentuk nya, bintang yang tak seberapa nak ada, angin-angin yang langsung tak sempoi-sempoi bahasa....

honestly, memang boleh wujud perasaan jiwang tue, seronok tengok langit, tapi kalau siang lagi best, rasa nak picit-picit jer awan, rasa tenang jerp, kalau korang tak percaya cuba lepak rooftop, kalau tak pun lepak lah kata mana-mana kawasan lapang then baring and pandang terus ke langit, rasa nyaman beb....sambil layan lagu-lagu zamani slam...hurm ok memang jiwang...

tengah aku lepak-lepak, kebetulan pulak ade pertunjukan bunga api, fuh lamak....kalaulah semalam aku lepak dengan aweks confirm jiwang karat gila, nak-nak pulak purpose ajak kawin.....blueeeeekkkkkk....cayor la deme, terus accept kot...ahahah...damn mengarut...

lama juga ktorg lepak kat atas tue, sebabkan malam maka tak ada gambar untuk di uploadkan....ahahah....malam minggu yang dihabiskan dengan ketenangan, minggu depan aku nak try layan petang pula, kalau dapat nanti aku upload...walaupun bangunan tak tinggi tapi ketenangan tue tetap dapat, lega wooo hati nie....ahahah

korang nak join minggu depan? jom ......



* tadi aku sebut slam, maka aku tepek lagu zamani slam

**************************************
FULL STOP


missblurry

10 ,000 yang sedang blur:

nelly said...

sedap lagu tu .jiwang sekejap ...

misSbLurRy said...

nelly,

aku pun mode jiwang jap

najwa's said...

jom berjiwang :)

Penyair Senja said...

melihat malam....memang indah...aku pencinta malam...kerana aku pencinta sepi...salam hati...;)

Dreamer said...

Lepak atas bumbung malam2 memang layan perasaan..

misSbLurRy said...

najwa,

dah jiwang abes da beb

misSbLurRy said...

Penyair Senja,

sepi yang datang
sepi yang pergi
tapi aku masih disini
dengan penuh ilusi

misSbLurRy said...

Dreamer,

memang layan..klo wat unggun api
then main gitar...
boleh nanges beb

Misz Mas. said...

aku baring atas kete ayah aku je..best gak ok.haha.

misSbLurRy said...

misz. mas,

kalau aku dah lama kene lepuk 2