Saturday, February 26

contest jikalau aku doremon...

mula-mula baca tajuk contest nie, nak tergelak pun ada...chomel jerk tajuk nya...contest nie aku kene tag dari cik luvelia...yang dianjurkan oleh cik ika...

disebabkan aku memang layan doreamon since aku lahir lagi, so aku join contest nie....kikiki terbaik lah contest paling chomel yang aku pernah join...

**************************************


so, jikalau aku doreamon....

" aku nak ciptakan kereta atau motor yang boleh jadi kecik bila kita tekan suiz..errr macamana nak eja suiz nie? btol lah tue kot...boleh simpan dalam kochek..then bila nak guna balik, tekan balik suiz tue, wow!! syok nya !!! "


**********************

nota contest jikalau aku doreamon

1. aku terfikir sebabnya, susah betul nak cari parking kalau pergi shopping complex...lagi-lagi one utama, damansara..shittosh betul lah, pakai lah system yang ada lampu kat atas tue...kan bagus..adoi!!!

2. then parking dekat kawasan perumahan..lagi-lagi flat...tensi kekadang walaupun bukan aku yang drive....arggg!!

3. kalau motor pulak, suka benor hilang barang, entah hapa punya pe'el suka rembat helmet orang, sengal!!!

4. kalaulah aku dalam dunia fantasy, perggg..tak terkata aku wookkk !!!

************************************

FULL STOP

missblurry

14 ,000 yang sedang blur:

CIK IMAKASIHDANI said...

mmg comel tajuk contest..hehe..akan dibuat :) thanks ya :)

misSbLurRy said...

cik imakasihdani,

kan....ahahah tak terpk aku ada juga contest mcm gini

toyolkiut said...

wah..
betul jg kan..
parking payah sungguh la ni..
2 inggit sejam lak tu (tmpt TK la..)
fuh..
kalau Tk jd doraemon..
emm..
payah jg nak pikir ni..

zacky ~786~ said...

wahh ..~ cm menarik jerr... nk wt gak laaa

misSbLurRy said...

toyolkiut,

ahahha jangan doreamon pon pening nak wat alat ajaib sudahlah

misSbLurRy said...

zacky 786,

hihihi buat lah..best plak main contest nie

Nurul Atika said...

ika sokong, sokong sangat2. hee~

gud luck, yunk..

Ateynmohd said...

comel je contest neyh :) gud luck .

misSbLurRy said...

atika,
thanx
eheheh

misSbLurRy said...

ateynmohd,

kan..eheheh thanx babe

nelly said...

Kalau kau jadi doraemon , aku nak jadx nobita .hahaha

syafiqah khadiron said...

tora, hang takpernah tag piqa kan. HAHAHA

misSbLurRy said...

nelly,

sizuka lah best

misSbLurRy said...

syafiqah khadiron,

eh ye ke..alamak sorry..nanti blurry tag kayh..nie random je