Tuesday, February 8

ganas by KRU

yup, memang aku peminat KRU, bagi aku hasil kerja diorang bukan jenis yang sia-sia....
bukan jenis yang ambil ringan punya kerja....
diorang memang serious dengan kerja diorang dan aku sangat salute dengan kegigihan diorang...


ni aku tepek pix dari FB edry, about his new song...
memang gila ganas dan aku tak sabar tunggu VC depa...
norman kata konsep anime....dan edry kata keluar this 14 feb.
argg..u guys kill me softly, damn..tak boleh nak tunggu dah...
confirm gempak....so layan.....







Lirik Lagu Ganas - KRU


Disuruh diri aku berdiri
Disuruh duduk aku pun duduk
Setia tunduk pada arah telunjuk...itu aku

Kerana cinta aku menghamba
Mengejar hasrat hatimu damba
Arahkan saja mengikut kehendakmu...itu kamu
Hingga...

Mata tak terpejam mencari apa yang kau mahu
Tapi mulut ku berdiam tak mahu bergaduh
Baik telinga dengar saja semua perintah ku junjung
Biar hati calar-balar tetap bersabar
Ganasnya cintamu

Kau mahu itu aku begitu
Kau mahu ini ku pun begini
Jangan melawan nanti hukumannya bermuncung...itu aku

Kerana cinta aku menghamba
Mengejar hasrat hatimu damba
Arahkan saja mengikut kehendakmu...itu kamu
Hingga...

Selalu sungguh hatiku mengeluh
Entah kenapa masih setia
Tragis oh tragis bertemankan sadis

Mungkin kerana sayang ku tidak menentang
Gelengan pun dah menjadi angguk
Tragis oh tragis bertemankan sadis

*****************

******************
FULL STOP

missblurry

9 ,000 yang sedang blur:

Melur Jelita said...

Misslurbly jelita,

Suka KRU sebab depa bijak dan optimist..selalu terkedepan dalam segala hal

Amiey White said...

dorang anak muda pertama yg berani tampil dengan concept yg lain bg industri music kita =="

errr....cara amiey boleh jadi pengerusi seniman T_____T

nelly said...

KRU ! i like to0 .
dorang memang hebat .

misSbLurRy said...

melur jelita,

yup..diorg berani wat apa saja

misSbLurRy said...

amiey white,

ahahahah....leh apply beb....

misSbLurRy said...

nelly,

xsilap aku thn depan norman nak wat konsert...
jom ler pergi

Misz Mas. said...

suke kru sebab profesional dan bersemangat sibling sebisnes.

shameel said...

KRU mmg hebat. Artis2 rap yg muncul sezaman dgnya semua dah tumbang, tp KRU terus berkembang.

HaNTwO said...

KRU ni memang otak genius baik punya...tabik spring sama diorang ni...