Friday, February 11

kemper 2010


ujian tadi not bad, boleh lah tahan, walau macamana pun keadaan, yang penting kene tetap study, hope aku dapat score test tadi...

back to topic, since semalam aku nya mood tetiba nak cari pix masa pergi kem hutan tahun lepas, aku ada cerita sikit pasal ni...for those yang tak baca lagi aku leh link kan balik...

so aku malas nak bercerita lebih-lebih sebab nya korang boleh baca pasal kem hutan yang aku link nie nanti, aku cuma korang nak layan je sebahagian gambar yang aku boleh kongsi kat korang...enjoy...




* sila click hyperlink ini 

**********************************
~ apa lah pekerjaan kau nie?? ~

mangsa 1 : "janggut ko panjang sangat r,, meh aku cabutkan" kata renjer mafia kepada musuhnya

mangsa 2,3 dan 4 : " ini lah kawan-kawan seperjuangan aku ", kata abg leman

mangsa 5: trompet tak de, cerek pon jadi lah..janji ade bunyi...

mangsa 1 : apsal lak aku kene merangkak nie??adoi
mangsa 2 dan 3 : perot ktorg bukan whiteboard la...#@$%$#
gerillaz : hahahahaha, ini lah keja kami !!!!

~ mahal gile.....cerek pun buruk pun sampai 1k ke? ~

~ parit tab ~

~ hantu abang leman balik khemah ~

~ last but not least, kem hutan tak akan seri tanpa grenade ~

* segala kenangan ini memang akan tersemat dalam otak dan hati aku, kem hutan nie wat ktorg 1 faculty tak kira pangkat tak kira darjat jadi kawan baik, yup, aku tak tipu...ktorg boleh duduk lepak sama-sama dengan dekan+ lecturer+staff + senior + junior.....and so on

* semoga kemper akan datang terus bersemangat ...jadikan lah kem ini sebagai kenangan terindah buat anda!!!


************************
FULL STOP

missblurry

8 ,000 yang sedang blur:

Amiey White said...

wah , seronok nya tapi mesti penat kan . pape pun enjoy gila lah

nub said...

ahahaha..teringat

nelly said...

wa ...syoknya !!!

best tu !!

Jom baca :
BLOGGER BOLEH JADI PENULIS HEBAT"

Misz Mas. said...

parit tab ngan hantu abg leman balik khemah cam best je..fuhh.serius mesti kem ni mencabar!haha

misSbLurRy said...

amiey white,

memang berbaloi..

misSbLurRy said...

nub,

muahahah

misSbLurRy said...

nelly,

teramat best sbb ktorg semua enjoy

misSbLurRy said...

misz.mas,

parit tuer terbaik..busuk mcm bangkai