Tuesday, February 1

enjoy

tadi pergi jalan-jalan dengan "foreigner", memang best, dia nak survey DSLR sambil tue merayap bawak dia kat tempat dia tak pergi lagi. itu pun tak habis pusing sangat sebab sesak giler....grrr..

owh, ktorg layan round kat bukit bintang jer...tengah syok lepak kat pavilion sekali ada show ketuk-ketuk drum, perg,,,gempak siol...memang salute dekat bebudak tu...lagi pun memang aku suka layan drum tarian naga nie...rasa nak ketuk sekali...ahahah

then masa pergi makan kat kfc BB tue, yang tepi jalan, dapat tengok live aksi p*** layan makan sampah, perg..i mean sisa orang yang makan ayam tue...slumber badak jer dia pergi kutip sisa ayam pak arab tue...lantak lah asal kau happy...

tapi yang paling best, deco dekat pavilion memang mantop...bibit dia chomel-chomel siot...meh layan gambar, malas aku nak bicara sebabnya tak terkata kechomelan aku dan bibit tue...muahahah

*******************

sos itu sedap

Mr gold, pink and green

tv itu senget

nota enjoy :

1. aku memang suka makan sos, untuk set x-meal sahaja aku boleh habiskan separuh botol yang isi penuh, ahahah

2. kebetulan jumpa mr. patung ni, chomel yang pink tue..bukan sebab dia pink tapi spec dia yang chomel

3. gambar no 3 tue lah foreigner aku maksudkan, muahah dia orang sabah, so aku bawak jalan-jalan memandangkan dia baru 1st time jejak semenanjung yang kebetulan dapat belajar kat sini

***************************
FULL STOP

missblurry

7 ,000 yang sedang blur:

nelly said...

wah .
syok ko .
hehe lapar tengok makanan .

misSbLurRy said...

nelly,

ahahhaha makan beb..apa lagi

Misz Mas. said...

sos?ahaha..hebadd!

nelly said...

sedap tu .

Misz Mas. said...

SOS memang sedapp..

Dreamer said...

alamak, lapo lak...

misSbLurRy said...

nelly,

memang sedap...

misz mas,

kan2....perg..nikmat

dreamer,

eheheh g makan beb