Monday, February 14

mental disorder atau normal




pernah tak korang alami atau pernah nampak orang yang tengah message di public figure sambil tue senyum-senyum dan juga gelak-gelak manja? 

kalau tanya aku,sah sah aku selalu je jumpa, dalam bus suasana edaran, dalam bus rapid, dalam LRT, dalam KTM, mahupun dalam kereta masa tengah jammed...

bukan setakat senyum dan gelak manja, gelak macam hantu kom kom pun ada, aiyo...mungkin lawak sangat kot org yang bermesej dengan dia nie, kekadang sampai aku pun senyum and gelak sekali...ahahah..damn, terikut la pulak...


kalau alami pulak, yer aku selalu mereng bila bermesej, muahahah, aku kekadang layan mesej dengan adik aku si taro, dia tu pun otak cam harem juga...apa yang dia tulis tak dijangka...

kalau tak dengan taro, mesej dengan geng kepala dongga aku...perg...memang betullah, orang akan cakap aku gila macamana aku cakap orang gila bila mesej then senyum-senyum sorang sorang....

tapi bagi aku benda ni normal, apa pendapat korang???


**********************************
FULL STOP

missblurry

6 ,000 yang sedang blur:

nelly said...

wah .macam perli aku .hahaha

misSbLurRy said...

nelly,

wahahahah anda terasa kah?ahahahhah

qhais said...

terasa eden......;p

misSbLurRy said...

qhais,

ahahaha mangsa ke dua

KUREKURE COMEL said...

mina pun lbh kurang jgk...kehkehkeh..

misSbLurRy said...

kurekure comel,

ahahah so makne nye normal la kan