Wednesday, February 23

dapatkan segera dari kami bread corner


macam aku cakapkan kat korang, yang aku dah mula meniaga, agak pening lah jugak macamana nak buat, nak decide harga, beli barang and so on....

yup, betul kata orang, meniaga bukan mudah,,bukan sekelip mata boleh buat dalam masa yang sama....perlukan pengorbanan dan juga kerah tenaga..seriously, sangat penat...

tapi bila dapat hasil nampak respond dari orang beli..perg excited dia macam dapat baby chomel muka ala-ala brad pitt siot...macam orang gila, setiap saat nak tengok produk kita laku atau tak....

malas cerita panjang, macam korang tengok flyers kat atas, aku jual sosej roll, gerenti sedap..ahahha for those yang belajar kat UPM...sila lah beli yer...murah je..rm 1.30 untuk 2 pieces......

dapatkan segera..!!!

*********************************
FULL STOP

missblurry

15 ,000 yang sedang blur:

tieykah said...

ak berniaga sandwich lu,tp duit slalu kurg!cm shial org yg amek duit tuh

nelly said...

ada penglaman o0

~ ナフィルザ ~ said...

erm yummy,hee~

misSbLurRy said...

tieykah,

dat y aku niaga malam je
x brani siang.....

misSbLurRy said...

nelly,

pegalaman sangat pentign
eheheh

misSbLurRy said...

~ ナフィルザ ~ ,

eheheheh thanx

AH7 said...

nak free...leh x?

azwa_amani said...

huisss...shedap nyerrr..huhuhu..nak sikit..semoga berjaye ye usahawan muda,,

kamarukom said...

fuhlamak! otak bisnes nih i loike~~~

Syed Hilmi Syed Yahya said...

bagus2...mencari rezeki yg halal dari titik peluh sendiri...truskn...caiyok2..!!

MiZi said...

xda wat service penghatanran kerumah ker.. lapor ni

http://www.contengcorner.com/2011/02/takdir.html

misSbLurRy said...

kamarukom,

ahahahah....xde lah otak bisnes
nie sbb memang kene niaga

misSbLurRy said...

Syed Hilmi Syed Yahya,

btol..tp sedey bile tgk duit short

misSbLurRy said...

mizi,

silalah kol mekdi..eheh

Amiey White said...

terbaik lah , students time malam sure lapar ,

jual3