Saturday, February 19

happy belated birthday KRU ke 19

mesti korang bosan, lately aku asyik bercerita pasal kru...kru ini kru itu....aku sendiri tak tahu kenapa, lately aura kru kembali lagi setelah sekian lama diorang menyepi...

menyepi dalam industri tapi sekali muncul dengan benda yang gempak..gud job bro!! korang semua bukan jenis cakap kosong, kalau korang kata nak buat, memang korang akan buat....



sebenarnya semalam adalah birthday mereka yang ke 19 dalam industri nie...kalau tolak campur darab bahagi...beza umur aku dengan kru tak jauh beza...so aku start follow kru masa aku darjah 6...

masa tue zaman budak lagi, aku layan sebab akak aku suka kru but tak sefanatik macam aku...bila dah besar sikit, aku kejar kru as a lone ranger..dan secara tak sengaja aku kenal otai-otai kru...

diorang nie memang best, pengalaman diorang lagi dasyat dari aku, maklum lah, aku dapat follow kru bila time cuti..budak sekolah katakan..tapi itu bukan segalanya..aku tetap kejar kalau ada masa terluang....


dengan jumpanya kru pagi tadi...terubat rindu aku selama 2 tahun tak jumpa diorang..damn ensem gila mereka...ahahaha...tak berubah, still macam dulu, buat aku lagi suka diorang...diorang tak pernah hampakan perasaan peminat...norman pernah cakap dulu..tak ada peminat fanatik, diorang tak akan sampai ke tahap ni....

so kenapa nak mudah lupa diri?? betul juga kata dia...artis-artis baru please take note, contohilah mereka...mereka dikeji dan dipuji tak kira masa, tapi apa yang dapat sekarang?? nah studio gah kat cyberjaya..orang lain ada???

mesti korang terfikir..apa dapat meroyan dengan artis..buang masa...sebenarnye tak...aku tak tahu kalau artis lain macamana, tapi kalau kru..yang betul-betul peminat fanatik kru, yang aku kenal dan nampak depan mata, kru selalu appreciate diorang nie, kemana saja, diorang akan dilayan istimewa, seriously...


kahwin yusry yang gah dulu, diorang dapat jemputan khas, every year open house, dapat jempuatan juga, pra dengar album baru, diorang di panggil, celebrate private birthday party, apa saja berkaitan mesti dipanggil..see, bertapa diorang hargai peminat...

ahahah ok, korang dah start meluat, tak kisah itu semua...aku cuma luahkan apa yang aku rasa dan apa aku dapat..macamana pun..dulu, kini dan selamanya adalah KRU...

ni video dari hotfm pagi tadi yang aku tak sempat dengar sebab aku pergi klcc pasal documentary HMM, so layan...


********************************
FULL STOP


missblurry

15 ,000 yang sedang blur:

NuSaNa NoSa 91 said...

missblurry mmg minat kru sejk dulu k?? ^_^

misSbLurRy said...

nusana nosa91,

yup2....sangat sangat...dunno nape minat meke nie....ahahah....

nelly said...

wah .peminat setia .
:)

ramai juga minat dorang ni er .

misSbLurRy said...

nelly,

sangat setia...weeee...ramai eh?sapa lagi?meh nak kumpul...

Amiey White said...

haha

ingat lagu dorang yg "Comey" waktu muda2 tu...

"awas" kn3???? hahaha

misza said...

minat gak lagu² kru. video klip diorang pun lain dari yang lain.kreatif.

orang said...

epo mnt JB! <3 HEHE

mati2 igt ade riban2 komen. LOL

slm singgah -flw cni ;)-

EPOLA

misSbLurRy said...

amiey white,

ahahhaha tue tarian chomey weiii

misSbLurRy said...

misza,

kan..tunggu kemunculan mtv ganas....mmg model2 dia gempak nye custome

misSbLurRy said...

orang,

ahahaha anda tertipu dgn angka

Nasuha Salleh said...

lagu2 semua gempak...
xpernah menghampakan...
Like like =D
My Recent Post: Makan Ayam Dengan Bahan Kimia

nelly said...

haha .pernah lawat2 .
ramai peminat kru ..
nelly minat westlife
=)

misSbLurRy said...

nasuha salleh,

so far macam gitu la.....

misSbLurRy said...

nelly,

tapi westlife da xde...:(

Vanilla Espresso said...

Huhu..memang best bila teringat zaman masa kecik kecik dulu sebok nak follow gaya kru..hihi btw kru memang best,,