Wednesday, November 10

lapar gila

jam menunjukkan, oh dampness aku baru sedar yang sekarang baru pukul 0255H, no wonder perut buncit aku ni memanggil secebis makanan untuk dinikmati,


baru sahaja jalan-jalan seluruh dunia naik basikal selepas layan physic tapi satu hapa pun tak masuk, tengah syok naik basikal tetiba nampak blog sila click pakcik ini dengan yakin nya post cerita pasal lempeng yang 1st time kot dia buat, home made katanya , dan gambarnya, godness..tengok sendiri, anda nilai sendiri..



hey bro, kau telah seksakan urat selera perut belah kanan den seyh,, perg dengan honey madu dia kat atas, ok, fine, wa merajuk!!!

sebab malas fikir, lepas aku tinggal kan sikit minyak hitam kat page beliau, terus aku kayuh basikal laju-laju, tiba-tiba nampak pintu rumah entah siapa tak reti nak tutup.

dengan lagi ayu dan bangga aku masuk, tapi lagi sekali, entah apa nasib aku di pagi hari selasa yang indah ni, asik jumpa makanan je tatkala aku memerlukannya.

kali ini, makanan favorite aku bila waktu hujan tak kira masa bila dan ditemani oleh air teh o panas, perg terangkat kening wa cakap lu.cekodok beb, cekodok, sudah lah kat serdang ni baru lepas hujan dan nampak pulak. haish hey sila click makcik ini juga kenapa buat entri cekodok ni, hadoi...adoi...


korang tengok sendiri, bagi aku di kala perut perlu disumbat makanan, benda remeh macam gini pun nampak sedap, jangan yang ini, megi cap ruski pun kata makanan paling lazat kan.

aku hanya mampu termenung dan terus termenung sambil tengok gambar dua makanan ni, arggg!!!

tak mampu untuk bertahan lagi, sambil aku tenung, aku jampi sampah ala-ala david blaine, moga hajat aku tercapai menjadi realiti makanan ini wujud depan mata aku, sambil aku tutup mata dan.....

sudahlah blurry, jom masuk tidur, abaikan mereka ini, oh nike!! sob sob sob..

publish post -- tutup lappy -- tutup lampu -- pakai detox -- tarik selimut busuk -- peluk bantal busuk -- baca doa -- fikiran melayang supaya dapat makan pancake dan cekodok...sob sob...

********************************
FULL STOP
missblurry

10 ,000 yang sedang blur:

missgee said...

Kaki makan je ekk..
Makan je arr.
Perut buncit pun takpe..
Janji comel :P
hehehe

misSbLurRy said...

missgee,

terus tidur semalam

niesa sasa said...

dh dpt mkn cekodok?hehehe

misSbLurRy said...

niesa sasa,

belum lg..balik rumah baru leh dpt

hamzah ian said...

sedapnya.. gua tak abngun tido lagi..

misSbLurRy said...

hamzah ian,

itu la psl kan.....

Un Phat Lee said...

grr...lapar2.

misSbLurRy said...

un phat lee,

ape lg...moh le mentedarah

conbellydiobeterisme said...

susah nak baca tulisan neh .kurang nampak hehe,tapi kek tu nampak best

misSbLurRy said...

conbellydiobeterisme,

perg panjang btol nick...
ops really, alrite2 nati den edit2 lg..