Tuesday, November 30

tak dapat travel jauh, travel blog pun jadi lah



tadaaaa....ahaha first time aku dapat award dari blogger, pergg,,terharunya...

dengan ini, ( sambil pegang mouse) saya ingin berterima kasih kepada rakan-rakan dan bloger-bloger yang beri saya semangat untuk terus berjuang...yeah...

oh yea, aku bukan sahaja kena speech..ok itu tipu, sebenarnya aku kene jawab dua soalan tapi nya atas kebijaksanaan aku, aku lupa nak copy soalan itu,

wait yeah, wa copy dulu dari tuan blog...ahahah, sengal !!

**************************

1. dalam banyak-banyak tempat didunia ini, kat manakah tempat yang anda ingin pergi ?

firstly, aku nak ke mekah, aku nak tengok dan alami keindahan agama aku sendiri

secondly, aku kaki travel so akan datang aku ke borneo, dan aku akan capai impian aku untuk ke negara asia kemudian Europe, kemudian ikut kaki melangkah.

2. apakah benda yang anda impikan dan ingin anda dapat dalam hidup anda?

aku nak bina rumahtangga yang penuh berseri dan juga balas segala jasa family aku. tapi....

siapa nak kahwin dengan aku...cepat2 isi borang...ahahahah

**************************

1. thanx a lot kepada sila click mr. L dan aku sangat appreciate dengan pemberian ini.

2. aku akan tag dekat orang lain juga dan siap sedia dengan kedatangan aku.


*****************************
FULL STOP 
missblurry

11 ,000 yang sedang blur:

Amiey White said...

kenapa xde cakap 'I LOVE YOU ALL fan' - dengan wat cara flying kiss (macam artis2 gitu) hehehe
taniah3

misSbLurRy said...

amiey,

nanti diorg ckp aku gay or gila seks....ahahahha

sesama

Jey Yusuff said...

jom g mekah sama2...

misSbLurRy said...

jey,

jom....tapi...jom support aku...weee..mak aku dan juga abh aku...erm si taro dan juga si tora...

apik pehe said...

hehe..arap2 semua tu dapat dibuat yer..hehe

misSbLurRy said...

apik,

insyAllah....kene usaha

saiazuan said...

haha gud luck

zOuL_iMMe said...

kan best kalau ada blogger buat contest and hadiah dy dapat dua tiket pegi mekah..hehe

misSbLurRy said...

saiazuan,

thanx

misSbLurRy said...

zoul_imme,

apa kata kau wat nak x?

L said...

ahaks! amin,,,