Friday, November 5

masih mengharapkan sesuatu

jam menunjukkan pukul 1528H.
perut hanya bertemankan nasi goreng sejuk dan juga tempe sambal rangup,
juga di basahi oleh air blackcurrant kismis sejuk

seperti biasa, hanya mampu menyelengarakan otak dengan subject mandarin buat seketika ini.
sudah dua karangan di rangka dan harus di hafal.
tapi aku dah memutar belit dua karangan tersebut. damn!! ini serious!!

di waktu petang yang terik, aku hanya mampu jenguk ke tingkap dan hirup udara yang terik, panas dolll..
juga ditemani bunyi-bunyian sepi dari wind chime jiran depan rumah dan di selangi oleh bunyian dari drum yang di main oleh pemain kurang mahir.
hurm, asyik sekali ( sedapkan hati )...

untuk menghiburkan hati yang masih dibungkusi oleh perasaan bosan yang melampau , mari layan lagu ini...layanzz..~~



*****************************
FULL STOP
 missblurry

8 ,000 yang sedang blur:

g0m0k9enDek said...

sedap gila makan gitu... aduhh.. lapa tempe ak!!!

Affan Ruslan said...

ok lah makan cmtu. hehe.

hampeh tol lagu. ni mesti peminat sejati india. tak faham langsung. haha

:D

misSbLurRy said...

makan sambil tgk tb lagi masyuk

misSbLurRy said...

affan ruslan,

layan tempe moh....

errr wa x minat hindustan, tp lagu nie mcm sedap didengar...ahahah

Zulfahmi Abidin said...

ko kene biasekan keadaan nie.its gonna take forever you will owes b like this.bhahaha..makan la snyap2.jgn bercakap.^__^

Terkini: 1. Dibawah Paras Normal 2. Nama Kau Super Duper Hipster Cool Lah Lady Gaga 3. Tembikai Susu Ais Kisar Gembira

misSbLurRy said...

zulfahmi,

hui, nak terus hidup macam gini mmg xleh...ehehhe....

En iLham said...

selamat study jugak
kalau study facebook pun ape salahnye
banyak gak ilmu dalam tu
haha

misSbLurRy said...

ilham,

ahahha..btol2...asik layan buku bosan juga